2.el iPad 9 alınır mı?

musager

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bayağıdır tablet arıyordum ve gerekli parayı biriktirdim gibi. Bugün 2.el iPad 9 ve Apple Pencil buldum beraber 10500 lira, aklımda ise Samsung Galaxy S9 FE vardı o ise 6/128 GB 11000 lira, sizce hangisini tercih etmeliyim? Kesin olmadığı için pazarlık yapmadım ama belki pazarlıkla düşebilir.

Son düzenleme:
Merhaba, bayağıdır tablet arıyordum ve gerekli parayı biriktirdim gibi. Bugün 2.el iPad 9 ve Apple Pencil buldum beraber 10500 lira, aklımda ise Samsung Galaxy S9 FE vardı o ise 6/128 GB 12000 lira, sizce hangisini tercih etmeliyim? Kesin olmadığı için pazarlık yapmadım ama belki pazarlıkla düşebilir.

Bütçe en yüksek kaça çıkar?

Merhaba, bayağıdır tablet arıyordum ve gerekli parayı biriktirdim gibi. Bugün 2.el iPad 9 ve Apple Pencil buldum beraber 10500 lira, aklımda ise Samsung Galaxy S9 FE vardı o ise 6/128 GB 12000 lira, sizce hangisini tercih etmeliyim? Kesin olmadığı için pazarlık yapmadım ama belki pazarlıkla düşebilir.

Bence Huawei MatePad 11.5s PaperMatte Edition'a bak. Özelliklerine göre çok uygun, 2 gün önce abime aldık. Google kullanımını falan sorun etmenede gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı