2. el iPhone 11 128 GB 16 bin TL'ye alınır mı?

Yurt dışından aldığım zaman IMEI kaydının 30 bin TL olduğundan haberiniz yok galiba.

Android al diyenler için de bu zamana kadar kullandığım Android telefonlar 2 sene sonra donmaya başladı. Şu an Xiaomi kullanıyorum ve telefon WhatsApp'ta bile kasıyor. Ayrıca da kasmasa bile Android telefonlar zaman geçtikçe değerini çok kaybediyor. Yani o yüzden iOS almayı düşünüyorum.

Çöp Android alıp şikayet ediyorsunuz. Şu kaç yıl öncenin fosil modeli S8 bile çok rahat kasmadan çalışabiliyor.

Yurt dışından aldığım zaman IMEI kaydının 30 bin TL olduğundan haberiniz yok galiba.

Android al diyenler için de bu zamana kadar kullandığım Android telefonlar 2 sene sonra donmaya başladı. Şu an Xiaomi kullanıyorum ve telefon WhatsApp'ta bile kasıyor. Ayrıca da kasmasa bile Android telefonlar zaman geçtikçe değerini çok kaybediyor. Yani o yüzden iOS almayı düşünüyorum.
her sene 8'AY kayıt ettirmeden kullan yoluna bak kral

Androidde kasma donma olmaz tam tersine IOSta çok daha fazla olur. Son ios 17de perişan oldu telefonlar şarj bile almıyor kapatıp açıyorsun öyle şarj oluyor şarj buga giriyor. Ama tabi bu amiral gemiler için geçerli sen şimdi gidip redmi 9la falan amiral iphoneu karşılaştırırsan tabi iphonu daha iyi zannedersin.

Bir de 11 alacağına 7-8-9K civarına açılmamış yurtiçi XR al deji batarya taktır. Geniş açı kamerası eksik 11 olur kendisi aynı telefon. İkisinde de 1 metre içerde ekran zaten korkunç bi bezel var.

Xiaomi telefon modeli nedir?

Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Yurt dışından almamak konusunda gene kararlıyım çünkü IMEI kaydına 30 bin lira vermek çok gereksiz.

4 yıl önce almıştım Redmi 8a. Şimdi öyle dandik telefon alırsan tabii kasar diyeceksiniz biliyorum ama ilk aldığım zamanda hiçbir oyunda kasmıyordu. Neredeyse her oyunda 60 FPS alıyordum. Ama zaman geçtikçe hurdaya döndü.
Yorum yok. Önerim de yok size. Madem Android istemiyorsunuz. O zaman iP11 hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı