2. el iPhone 11 alınır mı?

Kullanıyorsun da kullanıcı deneyimin ne durumda ? Bende işsiz kaldığım zamanlarda iPhone 6s kullanmak zorunda kalmıştım.

Uygulama hızı
Batarya performansı
Uygulama desteği
Arayüz hızı berbattı.

İşe girince ilk maaşımla direkt telefon aldım.

Yani mevzu kullanmak değil. Kullanırken seni tatmin edebilmesi. :)
1-2 sene önceye kadar sıkıntı yoktu, işte son zamanlarda sıkıntı olmaya başladı yavaştan. :)

Yav kimse demiyor adam parasıyla gidip fosil cihaz alacak hala destekleyenler bile çıkıyor.

@Önemsiz Cioran kardeşim o telefon çok dandik, 60 Hz ekran, ölü batarya vs o para asla verilmez çok kötü bir cihaz alıyorsun. Üstte yazdığım mesajı okumadın mı? iPhone fiyatları Türkiye'de çok uçuk aynı fiyata Samsung'un ezip geçen modellerinden alabilirsin.

Zorla aldıracak değilim paranı istediğin gibi harca beni bağlamıyor ama biraz düşün. 120 Hz, batarya, ekran, performans, kamera olarak yani her türlü daha üstün cihazlar varken neden sırf Android diye tercih etmiyorsun ki? Irkçılıktan farkı yok.

Hani normalde Xiaomi tavsiye ederim ama sen basit bir kullanıcı gibisin yani o kadar işin olmaz. Basit bir arayüz. harika kamera, yeterli pil... İkinci el gireceğim diyorsan S23 FE, sıfır diyorsan S22 alırsın o bütçeye. iPhone 11'i de ezip geçen taş gibi cihazlar yazdığım cihazlar.

Gidip hala Iphone'yi sırf IOS alışığım diye alırsan yazık.
Aslında s22 videolarını da izledim. Son bir düşüneceğim

Kullanıyorsun da kullanıcı deneyimin ne durumda? Bende işsiz kaldığım zamanlarda iPhone 6S kullanmak zorunda kalmıştım.

Uygulama hızı.
Batarya performansı.
Uygulama desteği.
Arayüz hızı berbattı.

İşe girince ilk maaşımla direkt telefon aldım.

Yani mevzu kullanmak değil. Kullanırken seni tatmin edebilmesi. :)

+1 bir kere amiral gemisi iPhone 6 ve 6S çıktı. Bataryaları rezil ama o dönemin Android cihazlarını parçalıyorlardı çok iyilerdi benim de kenarda bir iPhone 6 cihazım var. Kamerası hala harika ama pili ve performansı yetersiz.
Şu anda S21FE kullanıyorum gayet tatmin edici hiçbir eksikliğini yaşamadığım bir cihaz.

Aslında S22 videolarını da izledim. Son bir düşüneceğim.

Salla düşünme işini o fiyata ikinci eli geçtim sıfır olsa bile iPhone 11 alınmaz. S22 veya S23FE kap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı