2. el iPhone 11 alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, 2 yıla yakın zamandır 6S kullanıyordum yakın bir zamanda 11 almak için sattım şu an idarelik 6 kullanıyorum. 2. el 128 GB iPhone 11 almayı düşünüyorum 18-19 bin civarına. Android sevmediğimden dolayı başka bir alternatifimin olmadığını düşünüyorum. Android olarak sadece S22-23 Ultra düşünürdüm fakat bütçem el vermiyor. Size de sormak istedim. 11 alınır mı? Dediğim fiyatlarda? 64 GB'lar daha ucuz tabii fakat 64'ün yeterli olmayacağını düşünüyorum. Ekran konusunda da 6S'e alışık olduğumdan dolayı 11'in ekranı benim için sorun değil.

Merhaba, 2 yıla yakın zamandır 6S kullanıyordum yakın bir zamanda 11 almak için sattım şu an idarelik 6 kullanıyorum. 2. el 128 GB iPhone 11 almayı düşünüyorum 18-19 bin civarına. Android sevmediğimden dolayı başka bir alternatifimin olmadığını düşünüyorum. Android olarak sadece S22-23 Ultra düşünürdüm fakat bütçem el vermiyor. Size de sormak istedim. 11 alınır mı? Dediğim fiyatlarda? 64 GB'lar daha ucuz tabii fakat 64'ün yeterli olmayacağını düşünüyorum. Ekran konusunda da 6S'e alışık olduğumdan dolayı 11'in ekranı benim için sorun değil.

Hocam tarihi eser telefon almayın. 2. elden S23 alın 20k ya bulunuyor bildiğim kadarıyla. Anrdoid karşıtı olmayın bu kadar bir şans verin S23 çok iyi bir cihaz iPhone 11'den 3-4 kat daha iyi. Bir şans verin derim pişman olmazsınız.

3 ay önce bende ikinci el olarak Full orijinal 80 pil bir iPhone 11 aldım pili gayet iyi kasma donma yaşamadım kamerası beni tatmin etti. Ancak 18 19 bin TL vermek cahillik olur maximum 14 15k verilir.
Ben 13K ya aldım. İçi açılmamış ve değişen parça olmamasına dikkat et yeterli.

3 ay önce bende ikinci el olarak Full orijinal 80 pil bir iPhone 11 aldım pili gayet iyi kasma donma yaşamadım kamerası beni tatmin etti. Ancak 18 19 bin TL vermek cahillik olur maximum 14 15k verilir
Ben 13K ya aldım.
Garantili ilanlar bakmaya çalışıyorum çevremde de fazla ilan yok. 1 yıl garantili olanlar 19 bin civarı.

iPhone 11 kullanıcısı değilim ama arkadaşım kullanıyor, bataryasının hızlı bitmesinden, ısınmasından ve oyun oynayamamaktan yakınıyor. Belki telefonla ilgilidir bilinmez. Ancak iPhone 11 desteğinin 2024'ün sonunda biteceğini söyleylen kanyaklar (2) var. Bu nedenle farklı bir model düşünebilir veya Android'e karşı olan önyargılarınızı yıkarak gayet de iyi olan bu işletim sisteminin güzel telefonlarla birleşiminin tadını çıkarabilirsiniz.

Garantili ilanlar bakmaya çalışıyorum çevremde de fazla ilan yok. 1 yıl garantili olanlar 19 bin civarı.

Garantisini çok da takma derim alırken dikkatli ol yeterli. O telefona 19k vermek akıl kârı değil.
Bunları da söyleyeyim oyun oynayacaksan kesinlikle alma şarjı dayanmaz ayrıca arkası cam olduğu için ısınıyor ama sosyal medya günlük işler için 13 14K civarında alınabilir gayet de.

iPhone 11 kullanıcısı değilim ama arkadaşım kullanıyor, bataryasının hızlı bitmesinden, ısınmasından ve oyun oynayamamaktan yakınıyor. Belki telefonla ilgilidir bilinmez. Ancak iPhone 11 desteğinin 2024'ün sonunda biteceğini söyleylen kanyaklar (2) var. Bu nedenle farklı bir model düşünebilir veya Android'e karşı olan önyargılarınızı yıkarak gayet de iyi olan bu işletim sisteminin güzel telefonlarla birleşiminin tadını çıkarabilirsiniz.
Hocam tarihi eser telefon almayın. 2. elden S23 alın 20k ya bulunuyor bildiğim kadarıyla. Anrdoid karşıtı olmayın bu kadar bir şans verin S23 çok iyi bir cihaz iPhone 11'den 3-4 kat daha iyi. Bir şans verin derim pişman olmazsınız.
Android direkt arayüz olarak da itiyor beni kendinden. O yüzden hiç bulaşma taraftarı değilim ama teşekkür ederim. Telefonda pek oyun oynayan biri değilim en fazla gta san andreas alır oynarım. Fiyat bana da pahalı geldi 1-2 hafta önce 17.5'a rahat bulabiliyordum fakat şu an 128ler 18-19'dan başlıyor.

2
2. El İphone 11'e o para verilmez Samsunglara yönelin

Android direkt arayüz olarak da itiyor beni kendinden. O yüzden hiç bulaşma taraftarı değilim ama teşekkür ederim. Telefonda pek oyun oynayan biri değilim en fazla GTA San Andreas alır oynarım. Fiyat bana da pahalı geldi 1-2 hafta önce 17.5'a rahat bulabiliyordum fakat şu an 128'ler 18-19'dan başlıyor.

Sırf arayüzünü beğenmediğiniz için bütçenizi zorlamak ya da düşük performanslı ürünler almanın akıl karı olacağını zannetmiyorum. Yine de karar sizindir tabii ki kullanacak olan ben değilim.

Ayrıca Android, 2017'deki Android değil. Her türlü alanla beraber tasarım konusunda da çok gelişti (bkz. Google Material Design 3.0). Ayrıca Android tek tasarımlı değil genel olarak çoğu telefonda envayi çeşit her göze hitap eden 'temalar' özelliği bulunuyor.

Son düzenleme:
Hocam sakın 11 almayın uzak durun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı