2. el iPhone 11 alınır mı?

Pek guvenemedim bu elemana da yaz bakalim wpden neleri varmis elinde ne diyecek bakalim. 2.el iPhone almasini biliyorsan kolay kolay dolandirilmazsin zaten de.

Hocam şimdi şöyle bir tanıdık aracigi ile 17 pm yurt dışı alabilirim. 70k. Getiren arkadaş global garantili IMEI ücretsiz T.C.'nize kayıt ettiriyoruz dedi daha önce alanlarda var. Tanidik olanda dayım.

17 pm alınır mı? Titanyum kasa olmasından dolayı 15-16'dan geçmeyin demişlerdi bazı diğer konularda.

Hocam şimdi şöyle bir tanıdık aracigi ile 17 pm yurt dışı alabilirim. 70k. Getiren arkadaş global garantili IMEI ücretsiz T.C.'nize kayıt ettiriyoruz dedi daha önce alanlarda var. Tanidik olanda dayım.

17 pm alınır mı? Titanyum kasa olmasından dolayı 15-16'dan geçmeyin demişlerdi bazı diğer konularda.

17 pm kendi ozelinde guzel cihaz alinir sadece telefonun yan taraflari aluminyum oldugundan 15 16 pmlere gore bayagi daha dayaniksiz ama cok yuksek ihtimalle kilif takacaksin zaten o yuzden o kadar da onemli degil hem unibody oldugundan diyelim ki kilifsiz kullandin telefonun butun cami kirilmaz arkada sadece MagSafe olan kisim kirilirsa kirilir aslinda telefonun kendisi daha saglam ama aluminyum ufak seylerde bile hemen yamulur cizilir ama telefonun kendisine bir şey olmaz bilmem anlatabildim mi

Ben piyasasi 65 civari diye biliyordum ama tercih senin yine sen bak garantilileri ne kadara satiyorlar.

Kayit olayina geleyim ücretsiz kimse senin tcne o telefonu kaydedemez onu soyleyeyim once. Max yapabilecekleri şey telefonun 2 IMEI'sini birden 2ser ay uzattirabilirsin IMEI sebeken kapaninca onu da yurt disinda ikame eden birinin e-Devlet'i lazim adamlar bunu yapiyorlardir sana ücretsiz kayit yapiyoruz diyorlardir bu gecici bir şey seneye bir daha yapman gerekir 2026 Eylül gibi yani 8 ayin bitince. Bu olayi normal TR'de de yapiyorlar yurt disinda ikame eden birilerini buluyorlar yuksek ihtimal onlarin e devletinden senin telefonunun IMEI'sini uzatiyorlar bunu 1000 lira tarzi rakamlara yapanlar var.

70'lere ciktigina gore 2.el 16 Pro da bakabilirsin TR bu arada.

17 pm kendi ozelinde guzel cihaz alinir sadece telefonun yan taraflari aluminyum oldugundan 15 16 pmlere gore bayagi daha dayaniksiz ama cok yuksek ihtimalle kilif takacaksin zaten o yuzden o kadar da onemli degil hem unibody oldugundan diyelim ki kilifsiz kullandin telefonun butun cami kirilmaz arkada sadece MagSafe olan kisim kirilirsa kirilir aslinda telefonun kendisi daha saglam ama aluminyum ufak seylerde bile hemen yamulur cizilir ama telefonun kendisine bir şey olmaz bilmem anlatabildim mi?

Ben piyasasi 65 civari diye biliyordum ama tercih senin yine sen bak garantilileri ne kadara satiyorlar.

Kayit olayina geleyim ücretsiz kimse senin tcne o telefonu kaydedemez onu soyleyeyim once. Max yapabilecekleri şey telefonun 2 IMEI'sini birden 2ser ay uzattirabilirsin IMEI sebeken kapaninca onu da yurt disinda ikame eden birinin e-Devlet'i lazim adamlar bunu yapiyorlardir sana ücretsiz kayit yapiyoruz diyorlardir bu gecici bir şey seneye bir daha yapman gerekir 2026 Eylül gibi yani 8 ayin bitince. Bu olayi normal TR'de de yapiyorlar yurt disinda ikame eden birilerini buluyorlar yuksek ihtimal onlarin e devletinden senin telefonunun IMEI'sini uzatiyorlar bunu 1000 lira tarzi rakamlara yapanlar var.

70'lere ciktigina gore 2.el 16 Pro da bakabilirsin TR bu arada.

Hocam evet ama adam tanıdık olduğu için tek seferde vermeyeceğim 70'i.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı