2. el iPhone 11 alınırken nelere dikkat edilmeli?

Sonradan mi degisti bilmiyorum ama ben Kasim ayinda kulaklik satarken yuzde 10 aliyordu. Keza yine bilgisayarimi satacagim zaman 11K icin 1100 TL komisyon kesiyordu hatta bu yuzden param guvende yerine elden satmistim.

Sonradan mi degisti bilmiyorum ama ben kasım ayinda kulaklık satarken yuzde 10 aliyordu. Keza yine bilgisayarimi satacagim zaman 11k icin 1100 TL komisyon kesiyordu hatta bu yuzden Param Güvende yerine elden satmistim.

Yok normal de 12 bin tl de daha pahalıydı ama şu an indirmişler , 10 bin TL altı 350 TL idi, 450 olmuş.

Hocam arıza çıkması elbette muhtemeldir kimse size kesin garanti vermez iyice araştırın mümkünse böyle böyle olursa getiririm alır mısın almaz san başka yerden alacağım falan deyin ama size tavsiyem ikinci el de sırf iPhone diye 11 gibi saçma bir telefonu almamanız neredeyse 4 yıl oluyor o telefonun üstünden ekran teknolojileri vs çok geride kalmış bir iPhone tabi ki karar sizin ama bulabilirseniz sıfır s21 alabilirsiniz.

Telefonlar İponhe ve diğerleri diye ikiye ayrılır.

Telefonlar İponhe ve diğerleri diye ikiye ayrılır.

Gerkesiz fanboyluğa gerek var mı sizce sırf Apple logosu var diye daha fazla para veriyorsunuz işlemci tarafında ekran tarafında S21 önde kamera kısmında hemen hemen aynilae ama internetteki testlerde S21 daha önde daha canlı gözüküyor parmak izi okuyucu 5G gibi nimetler var neden 11 yani onu tam anlamadım ve sanırım bütçeniz S22'ye bile yetiyor.

Dostum doğru diyorsun da Android telefonlar iPhone modelleri kadar kolay elden çıkmıyor. Onun dışında sürekli sürüm güncellemesi alıyorsun. Uygulamalar daha optimize bir şekilde çalışıyor daha nicesi var say say bitmiyor.

Android telefondan iOSa geçen birisi olarak bundan sonra net tercihim IOS'tan yana olur. Özellikle Mac, Apple Watch gibi aksesuarlar, cihazlar kullanıyorsan hayatını ciddi anlamda kolaylaştırıyor. Ekosistemi harika.

Arkadaşlar satıcı telefonu 12 bin TL'den ilana koymuş ben 11500 e anlaştım. Bir kuruş aşağıya inmiyor cihazım tertemiz diyor.

Telefonculardan temiz bir tane bulun. En azından muhatabınız olur.

SE nin ekranı küçük geldi bana, ilk kez ios alıyorum almışken adam akıllı birşey almak istiyorum

Telefonculardan temiz bir tane bulun. En azından muhatabınız olur.
Telefoncular çok pahalıya satıyor, maksimum bütçem 11500 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…