2. el iPhone 11 alınırken nelere dikkat edilmeli?

SEnin ekranı küçük geldi bana, ilk kez iOS alıyorum almışken adamakıllı bir şey almak istiyorum

Telefoncular çok pahalıya satıyor, maksimum bütçem 11500 TL

Pazarlık yapabildiğiniz kadar yapmayı deneyin. Kişiden almak riskli ve fiyatı da piyasaya göre düşük.

Gerkesiz fanboyluğa gerek var mı sizce sırf Apple logosu var diye daha fazla para veriyorsunuz işlemci tarafında ekran tarafında S21 önde kamera kısmında hemen hemen aynilae ama internetteki testlerde S21 daha önde daha canlı gözüküyor parmak izi okuyucu 5G gibi nimetler var neden 11 yani onu tam anlamadım ve sanırım bütçeniz S22'ye bile yetiyor.
İponhe yi kullanıyoruz ve biliyoruz zamanında samsung da kullandık lütfen kendimizi kandırmaya çalışmayalım, herkes gerçeği bildiği için apple satışları ortada, asıl siz boş yere samsung fan boyluğu yapmayın bence yani, neyse iyi günler diliyorum.

İponhe yi kullanıyoruz ve biliyoruz zamanında Samsung da kullandık lütfen kendimizi kandırmaya çalışmayalım, herkes gerçeği bildiği için Apple satışları ortada, asıl siz boş yere Samsung fan boyluğu yapmayın bence yani, neyse iyi günler diliyorum.

Matematik yalan söylemez hocam.

Screenshot_2023-02-21-14-02-59-75_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Sıradaki 5 madde bile 11 alınmaması için yeterli 2 sene sonda batarya sorunları ile iyi şanslar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı