2. el iPhone 12 vs Samsung S21 FE

Bütçe
18000 - 24.000

Durüger

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
7 yıldır kullandığım Android telefonum iyice öldü. Kamerası ve bataryası iyi bir telefon almak istiyorum. Ne yazık ki IPhone'da olsa, yüksek segment Samsung da olsa bataryaları dayanıksız ve kapasiteleri yüksek olmuyor. Bir tanıdığımda iPhone 12 var ve satmayı düşünüyor. Telefon temiz, pil seviyesi 80'lerde dedi. Almayı düşündüğüm diğer bir telefon sıfır Samsung S21 FE. iPhone iyi ama bataryası çok çabuk ölüyor. S21 FE de internette okuduğum kadarıyla bataryası çok dayanmıyor ve ısınma problemi varmış. Aldığım telefonu yine 6 - 7 sene kullanmak istiyorum. Oyun oynamayacağım. Fotoğraf çekmeyi seviyorum. Gün içinde genelde sosyal medyada takılacağım. Hangisi mantıklı?

7 yıldır kullandığım Android telefonum iyice öldü. Kamerası ve bataryası iyi bir telefon almak istiyorum. Ne yazık ki IPhone'da olsa, yüksek segment Samsung da olsa bataryaları dayanıksız ve kapasiteleri yüksek olmuyor. Bir tanıdığımda iPhone 12 var ve satmayı düşünüyor. Telefon temiz, pil seviyesi 80'lerde dedi. Almayı düşündüğüm diğer bir telefon sıfır Samsung S21 FE. iPhone iyi ama bataryası çok çabuk ölüyor. S21 FE de internette okuduğum kadarıyla bataryası çok dayanmıyor ve ısınma problemi varmış. Aldığım telefonu yine 6 - 7 sene kullanmak istiyorum. Oyun oynamayacağım. Fotoğraf çekmeyi seviyorum. Gün içinde genelde sosyal medyada takılacağım. Hangisi mantıklı?
Biraz arttirin bütçeyi ve bekleyin biraz S24FE alin yeni cikacak. En doğru seceneginiz bu.

iPhone bataryası çabuk öldüğü falan yok insanlar kullanmayı bilmiyor 2 yıllık iPhone 13'üm bataryası hala %100 sağlıkta. Sorunun cevabı ise instagrama story-reels kaliteli atma gibi bir derdin yoksa S21 alıp geçebilirsin.

iPhone bataryası çabuk öldüğü falan yok insanlar kullanmayı bilmiyor 2 yıllık iPhone 13'üm bataryası hala %100 sağlıkta. Sorunun cevabı ise Instagram'a story-Reels kaliteli atma gibi bir derdin yoksa S21 alıp geçebilirsin.

2 yıldır %100 sen buna inandın mı 😂

İphone u olan kimi görsem şarj aleti ile geziyor
iPhone 5 veya 6 şarj ediyor olmalılar.
7 de batarya olarak çok iyi değildi. Veya SE serisi falan.

Tüm bunlardan ziyade alınan cihazı Apple 5-6 yıl güncelleme veriyor diye günümüzde son sürüme güncelleyip telefona kullanmayacağı bir ton özellik ekleyip sonra da o telefondan batarya performansı beklemek biraz saçmalık oluyor.

Zaten Apple bu durumu kullanıyor planlı eskitme olarak o tarzda insanlar da ekmeğine yağ sürmüş oluyor.

Gerekirse JB atıp elindeki telefonun fiyatını, yaşını ve yapabileceklerini bilip ona göre hareket edilmeli biraz da.
%60 pil sağlığına düşürmüş iPhone 11'i sürekli şarja takanlar var yok değil. Kullanıcı kötü diye cihaz şarj tutmuyor diye bir yafta yapıştırmak saçmalık.
SS atabilirim?

İp 12 kaç GB.

2 Yıldan biraz uzun süre kullandığım 6S Plus cihazımı %99 olduğunda satmıştım.
Yani akıllı telefon kullanmayı bilmeyip bilen insanlara da yalancı muamelesi yapmak.. Neyse, sizsiniz. :D

1724270365450.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı