Bana kalırsa hiçbiri ama 14 al gitsin. Onun pil sağlığı öbürküne göre daha iyi diye biliyorum.13 Pro 37 bin, pil 82.
14 Pro 45 bin, pil 86.
İkisi de orijinal, değişensiz, kutulu. Fatura yok.
Eki Görüntüle 2491182
Yurt dışı 16 Pro al uğraşma bunlarla. Şimdi yurt dışı alsan seneye o telefonun hattı kapanana kadar alacağın 13 Pro 3 yıl 14 Pro 2 yıl daha eskimiş olacak.
45 bine çıkabildiğinize göre ben olsam 35-45 bin arasına temiz 13 Pro araştırırdım.
13 Pro 37 bin, pil 82.
14 Pro 45 bin, pil 86.
İkisi de orijinal, değişensiz, kutulu. Fatura yok.
Eki Görüntüle 2491182
Yurt dışı 16 Pro al uğraşma bunlarla. Şimdi yurt dışı alsan seneye o telefonun hattı kapanana kadar alacağın 13 Pro 3 yıl 14 Pro 2 yıl daha eskimiş olacak.
10 cihazdan 7'si toplama 3'ü sağlam fakat IMEI'si er ya da geç patlatılacak cihazlar. Sırf 2 model üst cihaz alacak diye ne olduğu belirsiz cihazlar alıp arkadaşı riske atmaya gerek yok.
E arkadaş temiz 13-14 Pro bulmuş ya zaten neyi araştırsın daha?
Tavsiyem Param Güvende ile 14 Pro alman olur. Bu kadar pahalı cihazları Param Güvende'siz almak sıkıntı bence. Tabii temiz olduğuna eminsen sen bilirsin.
45 bine çıkabildiğinize göre ben olsam 35-45 bin arasına temiz 13 Pro araştırırdım.
10 cihazdan 7'si toplama 3'ü sağlam fakat IMEI'si er ya da geç patlatılacak cihazlar. Sırf 2 model üst cihaz alacak diye ne olduğu belirsiz cihazlar alıp arkadaşı riske atmaya gerek yok.
2-3 güne IMEI patlatacak,yasa dışı işlerönermek de iyi kafaymış. 1-5 yıla kadar ceza almak istiyorsa arkadaş farklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.