2. el iPhone 14 Pro alınır mı?

Bütçe
45000

Jestry

Hectopat
Daha fazla  
45 bin bütçem var maksimum 50 bin olur. 3 senedir S21 kullanıyorum.
Yeni bir cihaz arayışım var. iPhone kullanmak istiyorum.
Sarı sitede 2.el garantisi yeni bitmiş full orijinal ilk sahibinden 14 Pro buldum.
Pili %87 ve fiyat olarak 49 bin TL yazılmış.
45 bine düşerse alınır mı? Daha ne kadar götürür beni?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temizse, bir kusuru yoksa alabilirsin. 45kya düşerse güzel olur. Sonrasında istersen bataryasını değiştirir kullanırsın güzelce, iyi bir süre götürür daha. IOS isteğin yoksa o fiyatlara iyi androidlerde var: S25, Xiaomi 15, bütçe artarsa Magic 7 pro gibi gibi, düşünürsen eğer.

Sarı sitede 2.el garantisi yeni bitmiş full orijinal ilk sahibinden 14 Pro buldum.

Reis senin yerinde olsam sıfır 15 alırım.
Bende XR var kasma donma falan yok seri cihaz hala 7 sene oldu hala iOS güncellemesi alıyor.

Alabilirsiniz hocam. En az 2027'ye kadar iOS güncellemesi alacak, 2028 içinde de isterseniz satarsınız. Ömürlük kullanacağım derseniz uygulamalar 2028'den sonra 1-2 yıl daha destek verir. Whatsapp, instagram gibi temel uygulamaların destekleri aşağı yukarı 2032'yi görür.

Özellikleri 15 Pro ile denk, 15 Pro'da yapay zeka eklendi o kadar. Düz iPhone almak gibi bir hataya düşmeyin bu arada 60 hz telefon alınmaz artık. 14 Pro'dan öte tercih edilebilecek tek model 16 Pro oluyor bu şartlarda.

Temizse alınabilir. iPhone zorunluluğu varsa gerçekten güzel telefon. Uzun sürede götüreceğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı