2. el iPhone 14 Pro Max alınır mı?

Bütçe
30.000 tl
Hocam bence bu düşünce çok radikal olur, iOS'un sadeliği ve akıcılığı daha iyi, Android'in ise özelleştirebilmesi daha iyi.
Geçen hafta iphone 15 prodan galaxy s25 e geçtim.akıcılık konusunda iphone 15 pro, s25 in yanına yaklaşamaz.iki tarafında fanboyu değilim.1 haftalık kullanımım sonucunda iphone 15 pronun galaxy s25 e göre tek artısının kamera olduğunu söyleyebilirim.başka hiçbir alanda üstün değil.belki 16 pro serisi farklıdır bilemiyorum.15 proya göre karşılaştırdım.

Ben olsam S24 ultradan devam ederdim.

Hocam arkadaş çevresi yüzünden değişiyorum ne yalan söylüyeyim. Mesela bizim tüm ortam 13-14Plus kullanıyor. Bir tek ben Samsung kullanıyorum. Ve dalga geçiyorlar. Örneğin daha geçenlerde PUBG vssine çağırdılar yendim mesela arkadaşı. Dedi ki.' Tabletle bende yenerim dedi' Telefon çok büyük ya gönderme yaptı işte. V etelefon çok büyük cebe zor sığıyor:/

Hocam arkadaş çevresi yüzünden değişiyorum ne yalan söylüyeyim. Mesela bizim tüm ortam 13-14Plus kullanıyor. Bir tek ben Samsung kullanıyorum. Ve dalga geçiyorlar. Örneğin daha geçenlerde PUBG vssine çağırdılar yendim mesela arkadaşı. Dedi ki.' tabletle bende yenerim dedi' telefon çok büyük ya gönderme yaptı işte. V etelefon çok büyük cebe zor sığıyor:/

2 3 tane ilkokullu çocuk için S24 Ultra gibi bir telefonu değiştirmezdim şahsen tabii senin kararın.

Akıcılık konusuna katılmıyorum. Annemin 12'si kasmaya başladı iOS 16 da.

iPhone 12 kasıyorsa iOS 16 ile sorun sizin telefondadır. iOS 17 ile bile tam stabil olmasa da kasmıyor iPhone 12. Hatta iphone 11 bike kolay kolay kasmıyordur. Akıcılık olarak da Apple daha pürüzsüz geçiş ve animasyonlara sahip bu da animasyon kaynaklı yaşanan bir durum. One UI 6.1 animasyonları aşırı hantal.

Hocam arkadaş çevresi yüzünden değişiyorum ne yalan söylüyeyim. Mesela bizim tüm ortam 13-14Plus kullanıyor. Bir tek ben Samsung kullanıyorum. Ve dalga geçiyorlar. Örneğin daha geçenlerde PUBG vssine çağırdılar yendim mesela arkadaşı. Dedi ki.' Tabletle bende yenerim dedi' Telefon çok büyük ya gönderme yaptı işte. V etelefon çok büyük cebe zor sığıyor:/
Apple plus modelleri zaten S24U kadar. Zaten donanıma olarakta 13 14 sahibi arkadaşların 15 Pro Max rakibi cihaza mı laf atıyor.

Sırf arkadaşlarında iPhone var diye neden telefonunu downgrade ediyorsun anlamadım, S24U; iPhone 13 Plus'dan da, 14 Plus'dan da iyi bir telefon.

2 3 tane ilkokullu çocuk için S24 Ultra gibi bir telefonu değiştirmezdim şahsen tabii senin kararın.
Ortaokul son sınıfım.

S24U'dan 14 Pro Max'e geçmek düşüş olur. Arkadaşlarının lafına bakmayın. Siz telefonunuzdan sıkıldıysanız ve değişim arıyorsanız bütçenizi artırın biraz zaman geçsin iPhone 17 Pro modeline geçin. S24U'dan sonra anca o tatmin eder.
Bütçe yok o kadar.

Sırf arkadaşlarında iPhone var diye neden telefonunu downgrade ediyorsun anlamadım, S24U; iPhone 13 Plus'dan da, 14 Plus'dan da iyi bir telefon.

Hocam bilemiyorum. Aklımı çeldiler. iPhone al çok iyi bilmem ne vs. Dedim zaten 3 ay sonra LGS var sonra alırım belki dedim. Hala al al al diyorlar. Hepsi de köklü arkadaşım. Ve telefon gerçekten çok büyük. Ama dediklerinizi düşüneceğim.

Arada çok fark yok ama neyse zaten öylesine söylemiştim :) 2 3 tane ortaokullu çocuğun dediği laflara göre hareket etmek bana pek mantıklı gelmedi zaten elindeki telefon fazlasıyla iyi.

Sağ olun hocam değişmem gibi. Ama dediğim gibi 10 tanesinden 1 tanesinde 15 Pro kalan 5'inde 11 diğerlerinde sade 13 var. iPhone 13 al diyen de olmuştu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı