Telefoncularda çok rahat kırıyorlar. 100 TL ve 2 dakikada kırılıyor.iPhone alacagim ikinci el ama iCloud hesabi var. Adam bu hesaptan cikis yapsa ben yenisini kurabilir miyim o cihaza? Ve bunun disinda nelere dikkat etmem gerekiyor?
kendi çıkış yaparsa sen yenisini kurabilirsin ama mutlaka format at alırken sahibi yanındayken ayrıca icloud telefoncular 100 tl ye kırmıyor 250 dolar icloud kırmak yenisini kurmak ucuz amaiPhone alacagim ikinci el ama iCloud hesabi var. Adam bu hesaptan cikis yapsa ben yenisini kurabilir miyim o cihaza? Ve bunun disinda nelere dikkat etmem gerekiyor?
Hocam Allah aşkına ne 250 doları ben İphone Xr cihazı 100 TL'ye kırdırdım geçen ay.kendi çıkış yaparsa sen yenisini kurabilirsin ama mutlaka format at alırken sahibi yanındayken ayrıca icloud telefoncular 100 tl ye kırmıyor 250 dolar icloud kırmak yenisini kurmak ucuz ama
dikkat etmen kısmına gelince hangi modeli söylersen yardımcı olabilirim
Telefoncularda çok rahat kırıyorlar. 100 TL ve 2 dakikada kırılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.