13 Aralık 2025 tarihinde dış bina kaynaklı Türk Telekom direği yan yatmış ve haliyle kablolar kopmuştur. Çevrede ben de dahil internet kesintisi mevcuttur. Bir köyde yaşamaktayım. Yaklaşık 16 senedir Türk Telekom tarafından internet hizmetim var. 2,5 sene önce 350 metre kablo çalınmıştı ve 2,5 sene sonra internet gelmişti. Dolayısıyla böyle bir altyapı hasarı yaşayınca da tekrar internetin gelmesini uzun sürelere kafamda bağlıyorum ve panik yapıyorum. Çünkü internet olmazsa olmaz. 444 1 444 arıza kaydı açtırdım.
İki ayrı mail adreslerine mail gönderdim.
Ekstra olarak da CİMER'e şikayette bulundum.
Şimdi yapmam gereken nedir sürece hızlandırmak istiyorum. Dışarıda bildiğiniz kabloları yerde arabalar geçiyor fiziksel bir hasar mevcut. Ayrıca can mal güvenliği tehlikede dediğim gibi genel olarak yukarıdakileri yaptım ve birebir yazdım hizmet numaramı dahil ne yapmalıyım.
İki ayrı mail adreslerine mail gönderdim.
Ekstra olarak da CİMER'e şikayette bulundum.
Şimdi yapmam gereken nedir sürece hızlandırmak istiyorum. Dışarıda bildiğiniz kabloları yerde arabalar geçiyor fiziksel bir hasar mevcut. Ayrıca can mal güvenliği tehlikede dediğim gibi genel olarak yukarıdakileri yaptım ve birebir yazdım hizmet numaramı dahil ne yapmalıyım.