Türk Telekom direği yan yattıktan sonra internet koptu

• Konuyu başlatan askinm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 177

askinm

Femtopat
Daha fazla  
13 Aralık 2025 tarihinde dış bina kaynaklı Türk Telekom direği yan yatmış ve haliyle kablolar kopmuştur. Çevrede ben de dahil internet kesintisi mevcuttur. Bir köyde yaşamaktayım. Yaklaşık 16 senedir Türk Telekom tarafından internet hizmetim var. 2,5 sene önce 350 metre kablo çalınmıştı ve 2,5 sene sonra internet gelmişti. Dolayısıyla böyle bir altyapı hasarı yaşayınca da tekrar internetin gelmesini uzun sürelere kafamda bağlıyorum ve panik yapıyorum. Çünkü internet olmazsa olmaz. 444 1 444 arıza kaydı açtırdım.
İki ayrı mail adreslerine mail gönderdim.
Ekstra olarak da CİMER'e şikayette bulundum.
Şimdi yapmam gereken nedir sürece hızlandırmak istiyorum. Dışarıda bildiğiniz kabloları yerde arabalar geçiyor fiziksel bir hasar mevcut. Ayrıca can mal güvenliği tehlikede dediğim gibi genel olarak yukarıdakileri yaptım ve birebir yazdım hizmet numaramı dahil ne yapmalıyım.

Köyünüzün muhtarına da bilgi verin kendileri de iletişime geçsinler. Onun haricinde yapabileceğiniz bir şey yok onların keyfini beklemeniz gerekiyor. O süreç içerisinde internet kullanamadığınızı bildirin ve fatura konusunda neler yapabileceklerini öğrenin. Kullanmadığınız internete boşu boşuna para vermeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı