HB üzerinden ikinci el iPhone XS alınır mı?

Hayır direk X serisi dedim farkında isen.
Hepsi sorunlu anakart problemi var su geçirebilirler vs.
Hocam doğru biliyorsam X modeli aşırı sıkıntılı. İç ekran sorununun meşhur olduğunu biliyorum.
Yani garanti Apple garanti olmuyor Hepsiburada kendisi sağlıyor bu garantiyi diye biliyorum, bence ikinci el Apple garantili XR yönelmek daha mantıklı diye düşünüyorum. 4 yıl civarı güncelleme gelir büyük ihtimalle, zaten 4yıl bir telefon için çok bile bence.
XR istemiyorum çünkü şu an kullandığım Samsung Galaxy S10e'de Dynamic Amoled ekran var ki renk konusunda en iyi panel olduğunu söyleyebilirim, buradan LCD panele geçmek istemiyorum.

X serisi IPhone'lar razelet çok sorunları var asla tavsiye etmem.

Alakası yok X serisini 5 6 ayda olsa kullandım ve gayet güzeldi bir sorun yaşamadım.
iPhone kısmına geçmek istiyorum ve pek bütçem pek yok maalesef. SE almak istemiyorum o yüzden böyle bir çözüm geldi aklıma. Tavsiye eder misiniz? Sorun olursa iade edebilir miyim?

Hocam bence eğer para katma şansınız varsa biraz bekleyin senatechden yenilenmiş iPhone 11 alın.

1645079063242.png

Bu cihazın değişen parçası falan yoksa alınabilir diye düşünüyorum. Garantisi Apple garantisi mi HB garantisi mi bu da önemli. Bulunduğunuz yerdeki telefoncuları da bir gezmenizi tavsiye ederim. Letgo vs gibi yerlerde de biraz araştırma ile iyi cihaz bulunabilir. En azından gider dener görür alırsınız.

Bu arada ufak bir soru; S10e’yi ısınma ve pil sorunundan dolayı mı değiştirmek istiyorsunuz?

iPhone kısmına geçmek istiyorum ve pek bütçem pek yok maalesef. SE almak istemiyorum o yüzden böyle bir çözüm geldi aklıma. Tavsiye eder misiniz? Sorun olursa iade edebilir miyim?
Sorun olursa koşulsuz iade edebilirsiniz. Alacağınız üründe 'Kolay İade' seçeneğinin olduğundan emin olun. 14 gün içinde koşulsuz iade edebiliyorsunuz.

Bu cihazın değişen parçası falan yoksa alınabilir diye düşünüyorum. Garantisi Apple garantisi mi HB garantisi mi bu da önemli. Bulunduğunuz yerdeki telefoncuları da bir gezmenizi tavsiye ederim. Letgo vs gibi yerlerde de biraz araştırma ile iyi cihaz bulunabilir. En azından gider dener görür alırsınız.

Bu arada ufak bir soru; S10e’yi ısınma ve pil sorunundan dolayı mı değiştirmek istiyorsunuz?
Evet pil ve ısınmadan deli oldum artık. İçim kötü yanı Andorid 12 gelince telefon iyice yavaşladı. Android 11 geldiğinde ise Kamera performansı düşmüştü...

Evet pil ve ısınmadan deli oldum artık. İçim kötü yanı Andorid 12 gelince telefon iyice yavaşladı. Android 11 geldiğinde ise Kamera performansı düşmüştü...
Üzücü bir durum. Bende de S10+ vardı ısınmadan dolayı satmıştım. İyi ki satmışım demek ki. Android 12’ye geçsem parçalardım heralde. Bu arada linkini attığınız cihazın garantisini satıcı firma sağlıyormuş haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı