Dediğim gibi bir degesizlik söz konusu verdiği şarj adaptörü orijinal, kablo sahte idi. Dün kendisi şarj etmiş şekilde vermişti %7de iken telefon kapanıyor, şarja takıp açınca şarj yeniden %7 oluyordu. Bugün kendi şarj aletim ile denedim şarj bitince şarja takıp tekrar açtığımda %3 şarj gözüküyor. Kullandığı şarj aletinden kaynaklıda olabilir.
Telefon kullanılmadığı için batarya ölmüş aynısı arabamdada olmuştu sürekli garajda yatmış bir araba almıştım ve akü kullanılmadığı için ömrünü tamamlamış.
Peki sizce iade etmeme gerek var mı? Tam şarj ile test edeceğim bugün ama eğer dediğiniz gibi orijinal ve kullanılmadığından ömrü böyleyse adamın yapacağı bir şey yok iadede almaz diye düşünüyorum.
Peki sizce iade etmeme gerek var mı? Tam şarj ile test edeceğim bugün ama eğer dediğiniz gibi orijinal ve kullanılmadığından ömrü böyleyse adamın yapacağı bir şey yok iadede almaz diye düşünüyorum.
Daha iyi bir pile mi ihtiyacınız var? Yakınınızdaki bir Apple Store veya Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı iPhone'unuzun pilini değiştirebilir. Kapsam türüyle ilişkili ücreti öğrenin.
Daha iyi bir pile mi ihtiyacınız var? Yakınınızdaki bir Apple Store veya Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı iPhone'unuzun pilini değiştirebilir. Kapsam türüyle ilişkili ücreti öğrenin.
Hocam neredeyse tamamen video izlediğim 52Dk'da yaklaşık %10 şarj tüketti. Düşük güç modu açık ve parlaklık ortamanın bir tık üstündeydi. Normal midir %91 kapasiteli iPhone X için?