2.el laptoplar hakkındaki düşünceleriniz neler?

Ekran kartı modeli 950, M mobil bir ekran kartı olduğunu ifade ediyor. Yani sadece GTX 950 denirse masaüstü hali, GTX 950M denirse dizüstü hali olduğu anlaşılıyor.

950M, 960M derken o ekran kartlarının olduğu bilgisayarlara bakın demek istemiştim. Sarı sitenin arama çubuğuna bu modelleri yazıp aratın, filtrelerden açıklamaları dahil et butonuna tıklayın. Böylece işiniz kolaylaşır.

Birileri hep bir şeyler ister, satmak isteyen kişi makul fiyat koyar veya en azından ederi söylendiğinde pazarlığını eder. Ben bu fiyata bulabileceğimi düşünüyorum. Beyfendi iyice bakarsa o da bulabilecektir.
Teşekkür ederim. Dediğiniz şekilde arayacağım.
Asus i5 5.nesil laptop temiz - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 838365360
Müsaitseniz bu pc hakkındaki dusuncelerinizi de söyleyebilir misiniz?

Son düzenleme:

Asus i5 5.nesil laptop temiz - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 838365360
Müsaitseniz bu PC hakkındaki dusuncelerinizi de söyleyebilir misiniz?

Bunun normalde ederi 2300TL +-200TL aralığıdır, bataryası bitik yani ekstra bir harcama yapacaksınız. Ben olsam 2300TL teklif ederim, kabul etmez ise eyvallah derim. Biraz daha detaylı aramanızda fayda var, pembeli uygulamayı da indirin oradan da etrafınızda uygun fiyata mevcut mu görebilirsiniz?

Tamamen tercih meselesi, attığınız linkteki ürünü yazan fiyattan alsam acayip üzülürüm. Çünkü 4'de biri fiyat daha eklesem aynı seviyede sıfır bir bilgisayar alma şansım dahi olabilir belki de.

Turuncu forumda HBV00000TVZTW kodlu ürünün 4400TL'ye düştüğünü yazmışlar mesela, öyle bir fırsat olduğunda yakalarsanız sıfır bir ürünü neredeyse (1300TL) aynı fiyatla alma şansınız var. Yani X kişisi Y ürününe Z fiyatı verdi diye Y ürününün ederi Z fiyat olmadı, ihtiyacınız varsa da mantıksız davranmayı gerektirmiyor diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı