2.el Logitech ekipman alınır mı?

Bütçe
1
Eğer ki kutular açılmamış sıfır garantili ürünler ise zaten alın yani bu durumda sorun yaşarsanız muhatabınız direk garanti olur.

Benim de 2.el siparişlerimde toplam 5 adet ürün aldım 1 tanesi sorunlu çıktı onu da iade ettim. Ürünler resimdeki gibi. Satıcı açıklamaya neredeyse hiç kullanılmadı. Garantisi kutusu faturası hepsi duruyor demiş sizce sorun olur mu?

Bende sıfırdan şaşmam ama malum durumlardan bizde etkileniyoruz o yüzden 2.el e niyetlendim.

G213 klavyeyi sakın almayın. Kendimde size satılacak ekipmanlarım tamamen aynıları vardı klayve 1 ay sonra bozuldu falan filan çok uğraştırdı beni.

Eğer ki kutular açılmamış sıfır garantili ürünler ise zaten alın yani bu durumda sorun yaşarsanız muhatabınız direk garanti olur.

Kutuları açılmış. Sıfır gibi garantili kutulu faturalı.
G213 klavyeyi sakın almayın. Kendimde size satılacak ekipmanlarım tamamen aynıları vardı klayve 1 ay sonra bozuldu falan filan çok uğraştırdı beni.
Ne tür sorunlarla karşılaştınız klavye de?

Sol CTRL tuşu basmıyordu. Ve bu bir kronik sorun forumda da onlarca konusu açılan bir şey, bu yüzden almanızı tavsiye etmem.

Klavye çok hoşuma gitti. Alırken sol CTRL tuşunu iyice kontrol ettikten sonra satın alsam ileride sorun olur ise de garantiye göndersem nasıl olur sizce?
Şu anki piyasası nedir sizce satıcı 800 TL yazmış klavye, mouse ve kulaklık için.
Hocam eskiden pek paramız olmadığı için ikinci el alacaktık aldığımızda alt CTRL ve Shift tuşunun kopmaya yakın olduğunu gördük mümkünse sıfır almayı deneyin ama fikir size kalmış.

Bu ürünün sıfır fiyatı 2.el fiyatının 2 katı o kadar bütçem yok maalesef.

Klavye çok hoşuma gitti. Alırken sol CTRL tuşunu iyice kontrol ettikten sonra satın alsam ileride sorun olur ise de garantiye göndersem nasıl olur sizce?
Şu anki piyasası nedir sizce satıcı 800 TL yazmış klavye, mouse ve kulaklık için.

Bu ürünün sıfır fiyatı 2.el fiyatının 2 katı o kadar bütçem yok maalesef.

Ben garantiye gönderdiğimde aldığım fiyat olan 599TL'yi iade etmişlerdi. Eğer bu kişide öyle bir fiyattan aldıysa zarar edersiniz ve ücret alınan kişinin kartına iade ediliyor. Ve sadece CTRL tuşunda değil bütün tuşlar için geçerli bu sorun.

Ben garantiye gönderdiğimde aldığım fiyat olan 599TL'yi iade etmişlerdi. Eğer bu kişide öyle bir fiyattan aldıysa zarar edersiniz ve ücret alınan kişinin kartına iade ediliyor. Ve sadece CTRL tuşunda değil bütün tuşlar için geçerli bu sorun.

Hmm.Bu fiyat bandında önerebileceğiniz klavye mouse kulaklık var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı