2. el Logitech G29 alınır mı?

UserNewbie

Decapat
Katılım
21 Nisan 2021
Mesajlar
62
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, okul başlamadan önce 1 aylığına işe girdim. Aslında sıfır da alabilirim (bütçemi zorlar), 2. el vitesle birlikte birkaç temiz ilan buldum. 8-9K fiyatta sıfır + vitese para vermektense başkalarının iş güçten az kullanabildiği temiz 2. el almayı düşündüm. 6K'ya vites + stand verenler bile var fakat oturduğum yerden uzaktalar.

Şu an en yakınımda temiz ve çok az kullanılmış 3-4 direksiyon + vites var hatta kutulu durumda ve tertemiz, fiyatları 5-5.5K arası değişiyor. İlerleyen ayda maaşımı alıp test etmeye gitmeyi düşünüyorum. Sizce 2. el almaya değer mi? FFB kullanmayı pek düşünmüyorum. Gördüğüm kadarıyla sesli ve biraz eski bir direksiyon ama hep kullanmak istemişimdir. Sonuç olarak benim hayallerini süsleyen bir direksiyon.

Genel olarak Assetto Corsa, BeamNG Drive, nadir de olsa ETS 2, Dirt Rally, My Summer Car gibi yani SIM-Racer ve SIM tarzı oyunlar oynuyorum. Assetto Corsa'da FFB kullanmayı düşünmüyor değilim ama zorlamak istemiyorum. İlerleyen zamanda direksiyonun aksamlarına zarar vereceğinden korkuyorum.
 
Bence G29 almak yerine G27 alın nasıl olsa fbb kullanmayacaksasınız.

G27 bana çok eski görünüyor çoğu oyun artık yeni nesil direksiyonları destekliyor g29 burada ön sırada, bir de G29 alma sebebim üzerindeki çoklu tuşlar. Çoğu oyunda ışık korna vb şeyler için tuş atamam gerekiyor sanırsam G27'de viteste var. Neyse dediğim gibi amacım daha yeni gözükmesi ve üzerindeki tuşların kullanım amacı her türlü 2. el alacağım. G29 da tuşlar elimin altında olduğu için kullanımı kolay olur diye düşündüm aralarında 2K fark var. Ek olarak G27'nin direksiyonu bana küçük kalıyor eğer büyültme gibi bir imkanım olsaydı düşünmeden G27 alırdım fakat orijinalliğini bozmak istemiyorum.
 
Ben Param Güvende sistemi ile bir kaç sene önce toplam 2600'e almıştım vitesle beraber. Beklediğimden de çok temiz çıktı, eğer sorun çıksaydı parayı onaylamayıp iade edebilirdim. Yani satıcıya güvenemiyorsanız param güvende ile alın.
 
Ben Param Güvende sistemi ile bir kaç sene önce toplam 2600'e almıştım vitesle beraber. Beklediğimden de çok temiz çıktı, eğer sorun çıksaydı parayı onaylamayıp iade edebilirdim. Yani satıcıya güvenemiyorsanız param güvende ile alın.
Ben şahsen gidip test etme tarafındayım en güvenilir yolu olmalı. Keşke hala 2600tl olsa şu an sıkıntılı halleri o fiyata veriliyor.
 

Geri
Yukarı