2. el Monster Tulpar T7 v21.3 alınır mı?

By_PaFpaF

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Laptop alacağım. Maksimum 13K bütçem var. Ekran kartı olarak minimum RTX 3060 ya da 2070S işimi görüyor. 2. el T7 v21.3 laptop buldum, fiyatı 13 bin. 1 yıllık cihaz. Fiyatı değerine göre çok uygun geldi. Alınır mı, bu cihazı kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Laptop alacağım. Maksimum 13K bütçem var. Ekran kartı olarak minimum RTX 3060 ya da 2070s işimi görüyor. 2. el T7 v21.3 laptop buldum, fiyatı 13 bin. 1 yıllık cihaz. Fiyatı değerine göre çok uygun geldi. Alınır mı, bu cihazı kullanan var mı?

Alınmaz Monster çöp.

Merhaba. Laptop alacağım. Maksimum 13K bütçem var. Ekran kartı olarak minimum RTX 3060 ya da 2070S işimi görüyor. 2. el T7 v21.3 laptop buldum, fiyatı 13 bin. 1 yıllık cihaz. Fiyatı değerine göre çok uygun geldi. Alınır mı, bu cihazı kullanan var mı?
Burası Monster'ın resmi sayfası ise sıfırı aynı fiyata var.

O laptopunda sıfırına 20k verilmez ama. Ayrıca yorumlardan baktığım kadarıyla ısı sorunluymuş.
Hocam sıfırına 20K vermeyecek zaten 2.el için 13K verecek arkadaş. Ek olarak bu kadar güçlü bir bilgisayarda azda olsa ısınma kabul edilebilir bence.

Alınmaz Monster çöp.

Monster başlıklarını çok kurcaladım kimisi alınmaz diyor, kimisi sorun yaşamadım diyor iyice kafam karıştı açıkcası. Anladığım kadarıyla bazı kasaları çok sorunlu bazıları sorunsuz. Siz hangi tam olarak hangi modelini kullandınız veya neye dayanarak bu yorumu yaptınız açıklayabilir misiniz?
Hocam arkadaşın attığında RTX2070 sizde 3060 MAX-Q

Evet doğru dediniz teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı