Monster Tulpar T7 v21.3 kaç TL eder?

Yiling Laozu

Femtopat
Daha fazla  
i7-10750H işlemci.
2070 Super ekran kartı.
2x32 DDR4 2933MHz RAM.
1 TB XPG 3500-3000 SSD.
17.3 FHD 240Hz IPS ekran.
Windows 11 Home SL.

5 sene önce aldığım Monster Tulpar T7 v21.3 laptopu yeni laptop alacağım için satmak istiyorum. Klasik ısınma sorunu olsa da oyunları sıkıntı yaşamadan oynayabiliyorum, sadece ekran alt kısımda yatay çizgilenme sorunu var(rutin kullanımda değil, bilgisayar açıkken tekrar başlatınca ortaya çıkıyor). İkinci el alım-satım yapan bilgisayarcılara satmak istiyorum, sizce satış için uygun fiyat nedir?

Not: Online satış için önerebileceğiniz yerler varsa ona da açığım.

i7-10750H işlemci.
2070 Super ekran kartı.
2x32 DDR4 2933MHz RAM.
1 TB XPG 3500-3000 SSD.
17.3 FHD 240Hz IPS ekran.
Windows 11 Home SL.

5 sene önce aldığım Monster Tulpar T7 v21.3 laptopu yeni laptop alacağım için satmak istiyorum. Klasik ısınma sorunu olsa da oyunları sıkıntı yaşamadan oynayabiliyorum, sadece ekran alt kısımda yatay çizgilenme sorunu var(rutin kullanımda değil, bilgisayar açıkken tekrar başlatınca ortaya çıkıyor). İkinci el alım-satım yapan bilgisayarcılara satmak istiyorum, sizce satış için uygun fiyat nedir?

Not: Online satış için önerebileceğiniz yerler varsa ona da açığım.
hocam 1 sorum vardı ram 64 gb mı? ve birde sahibindene koyabilirisiniz ilana güveniyorsanız letgoda olur ama bence sahibinden daha mantıklı isterseniz sahibindende aratıp bakabilirsiniz mutalaka böyle bilgisayar satan çıkacaktır ona görede fiyat belirleyebilirsiniz

Evet maalesef ilk laptop olunca iyi dengeleyemedim, ekran kartı işlemciye fazla iyi o dönem için RAM de çok uçuk
-öneriler için teşekkürler, bi bakıyım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı