2. el MSI 1050 Ti 4 GB kaç TL eder?

Benim ilk ekran kartım 1050 Ti'dı siz neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba ya :D evet güzel kart ama eski yani boş yapıyorsunuz sadece burada. Alan kazık yer bu kadar basit.

Arkadaşım benim de ilk ekran kartım GeForce G100 piyasa hakkında daha çok bilgim var.
MSI GeForce GTX 1050 Ti AERO ITX 4G OCV1 GTX10 - GeForce Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 753828527 Bakın 700 liralık bir kart bu, bir de RX570 var o da 750 liraya bulunuyor. Performans farkları aşağıdadır.

Ben 1050 Ti kullananlara fakirdir demiyorum, 1050 Ti'a 700 lira verip RX570'e 750 lira veremeyen fakirdir diyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana burada fakir demeye hakkınız yok demeyin, daha düne kadar 1GB'lık ve en düşük oyunda bile 110 derecede çalışan Quadro ekran kartı kullanıyordum.

Ahahahahah Adam 50 lira vermiyor diye mi fakir oluyor? Git işine kardeşim

Diyorum ki BEN VERMEZDİM bakın tekrar ediyorum BEN BUNDAN DAHA YÜKSEK BİR MİKTAR ÖDEMEZDİM EĞER ALICI OLSAYDIM. Kartın piyasa değeri şudur budur demiyorum. Kartın sıfırı isterse 10.000 Lira olsun, 4 Yıllık bir ekran kartından bahsediyoruz.

Gerçekten aklınız kıt ya, neyse cevaplamaya değmezsiniz.
O zaman niye gereksiz yorum yapıyorsun adam sana "Sen kaç TL verirdin?" diye mi sormuş?

Arkadaşım benim de ilk ekran kartım GeForce G100 piyasa hakkında daha çok bilgim var.

Ahahahahah Adam 50 lira vermiyor diye mi fakir oluyor? Git işine kardeşim
%100 performans artışı varken 50 lira vermeyen gayet fakirdir.

Sıfırı bile alınmazken ikinci eli hiç alınmaz diyorum, neyse varoş ve dar görüşünüzle hayatta başarılar diliyorum.
Aynen alınmaz (!) GTX 1080 Ti, neredeyse RTX 2080 gücünde bir kart. 3000 TL'ye RTX 2060 zor alınıyor. 🙂
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Diyorum ki ben vermezdim bakın tekrar ediyorum ben bundan daha yüksek bir miktar ödemezdim eğer alıcı olsaydım. Kartın piyasa değeri şudur budur demiyorum. Kartın sıfırı isterse 10.000 lira olsun, 4 yıllık bir ekran kartından bahsediyoruz.

Gerçekten aklınız kıt ya, neyse cevaplamaya değmezsiniz.

Hocam siz herhalde 400 TL'ye GTX 1080 Ti alıyorsunuz bize de söyleyin nereden alıyorsanız bizde faydalanalım.

Aynen alınmaz (!) GTX 1080 Ti, neredeyse RTX 2080 gücünde bir kart. 3000 TL'ye RTX 2060 zor alınıyor. 🙂

1050ti'dan bahsediyorum ben.

Hocam siz herhalde 400 TL'ye GTX 1080 Ti alıyorsunuz bize de söyleyin nereden alıyorsanız bizde faydalanalım.
Bu karta bu parayı vereceğime hiçbir şey almam daha iyi. Bunu demek istiyorum sadece.
Tamam kardeşim arkadaşın Fikirleriyle oynama artık.
Fikirle falan oynadığım yok, ben başta da belirttim, alıcı olsam bu kadar verirdim diye siz hala safsata yapıyorsunuz sanki bu fiyata koy demişim gibi, gelip laga luga yapacağınıza düzgün okumayı öğrenin önce.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı