2. el MSI 3080 Suprim X alınır mı?

Satan kişinin diğer ilanlarına bak başka ekran kartları, PSU felan satıyorsa miningci olabilir. Bir de aynı kartın başka kullanıcılarına sorabilirsin o aradan termal pad görünüyor mu diye.
İşte hocam asıl kullanan birileri varsa onlar görüp yazarsa çok iyi olur. Garantisi var kartın, dediğim gibi en kötü ekran kartını alıp msı servisine götüreceğim yani onlar en azından garantisi devam ediyor deseler bile yeterli benim için...

İşte hocam asıl kullanan birileri varsa onlar görüp yazarsa çok iyi olur. Garantisi var kartın, dediğim gibi en kötü ekran kartını alıp msı servisine götüreceğim yani onlar en azından garantisi devam ediyor deseler bile yeterli benim için...
Hocam eder etmesine de dediğim gibi mining yapıldıysa garanti birşey yapmaz. Riske ne gerek var? Tonla para sayıyorsunuz 0 alın derim.

Hocam o paraya rx 6800 alırsınız 3080 gücünde zaten 0 olmuş olur. 2.ele boşa bakınmayın derim.

Hocam ben de DLSS muhabbeti için aslında nvidia olsun diye bakınıyorum ama en kötü ya 6800 gibi bişi ya da 3070-3070ti bakacağız en kötü :)

Hocam eder etmesine de dediğim gibi mining yapıldıysa garanti birşey yapmaz. Riske ne gerek var? Tonla para sayıyorsunuz 0 alın derim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an fiyatı çok uygun AMD istemiyorsanız bu bütçede 0 anca 3070 veys 3070 Ti bulabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben de DLSS muhabbeti için aslında nvidia olsun diye bakınıyorum ama en kötü ya 6800 gibi bişi ya da 3070-3070ti bakacağız en kötü :)
Şu attığım karta bakın anlarsınız. Saf performansta aşağı yukarı aynılar neredeyse. Fsr da var dlss e ihtiyaç yok çok yakınlar zaten birbirlerine. Boşa riske girmeyin. İlle de Nvidia olsun diyorsanız 3070 alın ama 6800 daha güçlü bilerek alın.

Şu an fiyatı çok uygun AMD istemiyorsanız bu bütçede 0 anca 3070 veys 3070 Ti bulabilirsiniz.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Ben bu işe hiç bulaşmadan sıfır bir ürün bakayım en iyisi kendime :)

Şu attığım karta bakın anlarsınız. Saf performansta aşağı yukarı aynılar neredeyse. Fsr da var dlss e ihtiyaç yok çok yakınlar zaten birbirlerine. Boşa riske girmeyin. İlle de Nvidia olsun diyorsanız 3070 alın ama 6800 daha güçlü bilerek alın.
Teşekkür ederim ben dediğim gibi bunlara bir bakayım ikinci el kart işinden vazgeçeyim en iyisi :)

LHR denen mining kilidi oluyor artık yeni nesil kartların. LHR kilidi açık iken kart mining gücünü ciddi oranda düşürüyor. Bu LHR lock eğer halen açıksa kart mining görmemiş diyebiliriz. LHR kilidi açıldıysa mininglidir. Uzak durun. LHR kilidine nereden bakılacağını bilmiyorum ancak internetten bir araştırırsanız kaynak bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı