2.el MSI Gaming X RX 5700 XT ne kadar eder?

9-10K civarına gider. Kartı Amazon'dan kovalarsan stok düştüğünde alabilirsin. Ben ocak ayının sonunda 3070 Tuf'ı 6600 liraya aldım her şey dahil. Kart kovaladığım dönemde iki günde bir 3070 stoğa giriyordu mutlaka.
Hocam İnşallah satabilirsem ben de 3060 veya 3070 düşünüyorum. Amazon'nun yurt dışından aldınız sanırım. Garantisi Türkiye'de var mı?

Ben de aynı konuyu bu gün Pulse modeli için açmıştım. Gelen cevaplardan bir tanesi:

Vallahi dostum 1 ay kadar önce ETH 1100$ civarıyken XFX THICC II modelini 4000'e sattım sonra ETH uçtu 2000$ ı gördü şu an 5.5-6kdan aşağı etmez. Hatta kartı satıp 900'e aldığım RX470'e bile şu an 1500 TL'ye alıcı çıkıyor düşün artık.
Edit: Elinde 5600XT, 5700, 5700XT hatta RX580-590 8 GB gibi kartları olanlar direk uçuk fiyatlardan okutsun parasını dolara çevirip nakit beklesin. Bu piyasa böyle devam etmeyecek 2018 de olduğu gibi bir süre sonra Ethereum düşecek ve piyasa normale dönecek o zaman elinizde ki parayla 3070-3080 rahatlıkla alabilirsiniz. Çok uzak ihtimaller değil sadece sabretmeniz lazım...

Hocam İnşallah satabilirsem ben de 3060 veya 3070 düşünüyorum. Amazon'nun yurt dışından aldınız sanırım. Garantisi Türkiye'de var mı?
Ben Amazon TR’den aldım ama satıcı Amazon Almanya’ydı. Avrupa Amazonlarından alırsan kartın iki yıl garantisi oluyor. Ama bir sorun yaşarsan aldığın Amazon’la muhattapsın. Amazon Almanya’dan aldın diyelim, garantilik bir durum olduğuna onlarla iletişime geçiyosun.

Ben Amazon TR’den aldım ama satıcı Amazon Almanya’ydı. Avrupa Amazonlarından alırsan kartın iki yıl garantisi oluyor. Ama bir sorun yaşarsan aldığın Amazon’la muhattapsın. Amazon Almanya’dan aldın diyelim, garantilik bir durum olduğuna onlarla iletişime geçiyosun.
Hocam ilanı koyduğum gibi 9K'ya sattım. Çok tuhafıma gitti ama sattım 😂. Artık ben de kart kovalamaya başlayabilirim.

Hocam ilanı koyduğum gibi 9K'ya sattım. Çok tuhafıma gitti ama sattım 😂. Artık ben de kart kovalamaya başlayabilirim.
Kolay gelsin sabır isteyen bir iş. 9K'ya 3080 bile denk getirebilirsin. Yerine olsam 6500 civarına 3070 alır kalan parayla da işlemci yükseltirdim ve ihtiyacım olan diğer ürünleri alırdım. 3070'e güçlü bir işlemci lazım, 5600X güzel bir tercih olabilir.

Kolay gelsin sabır isteyen bir iş. 9K'ya 3080 bile denk getirebilirsin. Yerine olsam 6500 civarına 3070 alır kalan parayla da işlemci yükseltirdim ve ihtiyacım olan diğer ürünleri alırdım. 3070'e güçlü bir işlemci lazım, 5600X güzel bir tercih olabilir.
Hocam benim de hayalim bir 3070 almak ama mevcut stoklara göre 3060-3060TI modellerine de yönelebilirim. Şu anda bir stok araştırması vs yapıyorum ve çoğu kişi Mart sonu gibi stoklarda biraz bolluk olacak diyor.

Hocam benim de hayalim bir 3070 almak ama mevcut stoklara göre 3060-3060TI modellerine de yönelebilirim. Şu anda bir stok araştırması vs yapıyorum ve çoğu kişi Mart sonu gibi stoklarda biraz bolluk olacak diyor.
Mininge olan ilgi böyle devam ederse stoklarda bolluk olacağını pek sanmıyorum. Türkiye'den fahiş olmayan fiyatlara kart alabilmeye bikaç ay daha var gibi. Şuan en mantıklısı Amazon üzerinden kart kovalamak gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı