2. el Nitro 16 almak mantıklı mı?

Nitro 16 cihazın tam modeli nedir? Donanımı ve diğer özelliklerini bilmeden bir yorum yapamayız ayrıca bunlarla birlikte fiyatı nedir?
Hocam Nitro 16
4060
Ryzen 7 7840HS
16 GB RAM 1X16
1TB SSD
Yani bu özellikteki nitro 16 lar ortlaam 32-37k arasına alınabiliyor.

Nitro 16 nın donanımı ve fiyati nedir? Garanti durumu nasil? Daha once garantiye gonderilmis mi?
Garantisi devam ediyor.

Bu laptopta guzel ama dediğim gibi anakart sorunundan ve battery drain sorunundan korkuyorum. @alperzzx hocam arkadaşınız ne kadardır kullanıyor? İşlemciye watt sınırı koyuyor mu? Bilgileri paylaşabilir misiniz?
Hocam arkadaşımda aynı laptop yok sadece hx bir laptopu var ben hiçbir sınır falan koymuyor diye biliyorum 1 sene olmuştur :)

Bu laptopta guzel ama dediğim gibi anakart sorunundan ve battery drain sorunundan korkuyorum. @alperzzx hocam arkadaşınız ne kadardır kullanıyor? İşlemciye watt sınırı koyuyor mu? Bilgileri paylaşabilir misiniz?

Anakart sorunu Hindistan bolgesindeki urunlerde var hocam Türkiye'de yok. Battery drein de buyuk bir sorun degil. Olursa en fazla %5 düşüyor şarj adaptor yetmedigi icin. Lenovo teknik servisinden ücretsiz adaptor talep edebiliyorunuz battery drein yasarsaniz eger.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı