2.el notebook önerisi

alpyigit13

Hectopat
Daha fazla  
Ben 2. el 8 GB RAM'i olan bir notebook almayı düşünüyorum. Sizce ne kadar bir fiyattan nasıl bir notebook almalıyım? İnternetten alacağım için nelere dikkat etmeliyim? Ben notebookta oyun oynamayı düşünüyorum. Kaç işlemci vb. şeyler için yardım istiyorum. Pek bir bilgim yok, olabildiğince ucuz olmasını istiyorum. En düşük ayarlarda oynayacağım zaten. İstanbul 600-1200 arası fiyat.

Son düzenleme:
Ben 2. el 8 GB RAM'i olan bir notebook almayı düşünüyorum. Sizce ne kadar bir fiyattan nasıl bir notebook almalıyım? İnternetten alacağım için nelere dikkat etmeliyim? Ben notebookta oyun oynamayı düşünüyorum. Kaç işlemci vb. şeyler için yardım istiyorum. Pek bir bilgim yok, olabildiğince ucuz olmasını istiyorum. En düşük ayarlarda oynayacağım zaten.

Alırken ekran kartına özellikle dikkat et 1 GB bile olsa kendine ait VRAM'i olsun.

Buraya 2. el önerisi açmanız saçmalık, mesela siz istanbulda oturuyorsunuz ama birisi ağrıdaki ilanı atabilir. O yüzden kendiniz filtre yaparak bakın veya şehir ve bütçe bilgilerinizi söyleyin.

Arkadaş hem bütçeyi yazmiş hem de hangi şehirde olduğunu lütfen tam okuyup yazin komik duruma dusmeyin.

Benim tavsiyem 2. el laptop almaman hem de bu fiyat araliginda istedigin oyunlari oynayabilecegin laptop yoktur. 1.5 yildan fazladir GFN kullanıyorum Avrupa sunucunda sira yok. Ayrica ben ücretsiz hesabi kullanıyorum yani sira beklemeli olandan fakat en fazla 10 dk bekledim. İsterseniz bunu düşünebilirsiniz. İnternetiniz kötü olsa bile internet ayari yapabiliyorsunuz.

Arkadaş hem bütçeyi yazmiş hem de hangi şehirde olduğunu lütfen tam okuyup yazin komik duruma dusmeyin.

Benim tavsiyem 2. el laptop almaman hem de bu fiyat araliginda istedigin oyunlari oynayabilecegin laptop yoktur. 1.5 yildan fazladir GFN kullanıyorum Avrupa sunucunda sira yok. Ayrica ben ücretsiz hesabi kullanıyorum yani sira beklemeli olandan fakat en fazla 10 dk bekledim. İsterseniz bunu düşünebilirsiniz. İnternetiniz kötü olsa bile internet ayari yapabiliyorsunuz.
Mesajlar belli bir süre düzenlenebiliyor, alıntılı mesajda yer ve bütçe yazmıyor yani sonradan düzenlenmiş. 🙃

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı