2. el PC alırken nelere dikkat etmeli?

Daha fazla  
Nelere dikkat etmeliyim?

İşlemci macununu 6-7 yıldır ekran kartı macununu 3-4 yıldır değiştirmedim. İşletim sistemine 3-4 yıldır format atmadım. Kasanın ve donanımın montaj demontaj bakıma ihtiyacı var. Şu an aktif kullanıyorum.
İşlemci ve ekran kartının kutuları duruyor.

27 inch 70 Hz ekran. Ekranda çizik yoktur. 1 nokta ölü piksel yoktur. Sıfır gibidir.

İşlemci AMD FX 8120 işlemcide Zalman özel fan var. Stok fan değil.

RAM 4x2 8 GB.

Ekran kartı Zotac GTX 970 4 GB.

Samsun 250 GB SSD hard disk.

Xsilence gerçek 600 watt güç kaynağı.

ASUS AM3+ anakart.

Aopen H600 b kasa.

Hangi testleri yapmalıyım? Linklerini atar mısınız?
Sıcaklıklar kaç görmeli en fazla çünkü millatan kalma macun var PC'de alır almaz.

https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-kryonaut-1gr-125w---yksek-performansli-termal-macun-p-HBCV0000064BOH?magaza=MTBİLİSİM&url_src=and-product-detail
Bu macunu süreceğim PC'ye.

Aopen H600 b kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şu an kullandığım cihazı alırken mümkün olsaydı memtest yapardım ama onun yerine apple'ın kendi test aracını kullandım. Daha sonra ekranda r g b renklerini açıp makro lens ile ölü piksel var mı diye baktım. Klavye tuşlarını denedim aldım.

Bunla sıcaklıklara bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olarak merak ettiğiniz oyunların performans testlerini yapın. Technopat'ın bu konusundan faydalanarak sıcaklık, kullanım, FPS gibi değerleri inceleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı