2. el piyasası durgun mu?

Stg44

Hectopat
Eskiden herhangi bir bilgisayar parçası koyduğum zaman daha ilk günden insanlar ararlar mesaj atarlardı. 5 tane bilgisayar parçası koydum bir tanesine bile geri dönüş olmadı. 2. el piyasası genel olarak ölüyor gibi, yoksa bana mı öyle geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden herhangi bir bilgisayar parçası koyduğum zaman daha ilk günden insanlar ararlar mesaj atarlardı. 5 tane bilgisayar parçası koydum bir tanesine bile geri dönüş olmadı. 2. el piyasası genel olarak ölüyor gibi, yoksa bana mı öyle geliyor?
2.el satan kardeşlerim 0 fiyatının 300₺ altına koydukları için ölüyor genelde piyasa.

400 TL kullanılmamış kutulu garantili faturalı 8 GB 3000 MHz Corsair RAM i 1 aya zor sattım insanlarda para yok ekonomi iyi değil.

Ölü fiyatına sattım pişman oldum

Belki ilana koyduğun parçalar çok eski olabilir, mesela DDR 2 RAM'ya da anakart gibi. Eskisi gibi pek rağbet görmüyor. Parçaların modeli neydi ki?

Parçalar eski çok değil daha 1-2 sene önce kolayca satabildiğim parçaları şu an satamıyorum insanlar pazarlık yapmak için bile mesaj atmıyorlar.

400 TL kullanılmamış kutulu garantili faturalı 8 GB 3000 MHz Corsair RAM'i 1 aya zor sattım insanlarda para yok ekonomi iyi değil.

Ölü fiyatına sattım pişman oldum.

Bende genellikle piyasa muadiline göre parçalara değer biçiyorum paraya ihtiyacım olmadığı zaman elimdeki parçaları çok ucuza koyuyorum. 2 sene önce 50 liraya DDR3 1155 soket anakart sattığım bile olmuştu alacak kişinin büyük ihtimal durumu yoktu oyun için kullanacağını söylemişti o yüzden sattığım fiyata hiç üzülmedim o zaman bir tane DDR-400 anakartı 100 liraya satıyorlardı :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı