2. El Playstation 4 Pro kaç TL'ye alınır?

acemi virtüöz

Hectopat
Merhabalar. Arkadaşlar bir tanıdığımdan Playstation 4 Pro almayı düşünüyorum. Cihaz 2-3 yıllık gibi bir şey, garantisi yok, çok temiz, sadece 1 kere falan çalıştırılmış yani cihaz kullanılmamış gibi. Yanında God of War, Marvel's Spider-Man, The Last of Us Remastered, Mortal Kombat X, FIFA 19 gibi orijinal oyunlar da var. Bu cihaz 2 kol ile birlikte kaç para eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla 2.5-3K verilir. İçindeki oyunlar güzelmiş yoksa 2-2.5 k derdim.

Tanıdıktan alıyorsanız vermeniz gereken fiyat 2000-2600TL arasında. Yani normalde bir kol ile +2500TL gibi fiyatlara satılıyor. Çoğunda oyunda dahil olmuyor. Tanıdık indirimiyle kapabiliyorsanız 2000TL'den gömün. :)
Siz ciddi mi söylüyorsunuz, ben sahibindene bakmıştım da genel de Playstation 4 Pro'lar 3000-3500 TL arasında, bu fiyatlar fazla mı yani?

Arkadaşlar siz mi çok düşük söylüyorsunuz yoksa sahibinden ve diğer 2. el satan mağazalar mı pahalı satıyor? Tek kol 3000-3500 TL bandında koymuşlar hep PlayStation 4 Pro'yu.

Onlar düşük söylüyor şu an PS4 Pro çok az kullanılmış ve 2 kol yanında oyunda veriyor diyorsun 3.000-4.250 bir şey yapar bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı