2. el PlayStation4 alınır mı?

@443652
Fazla ucuz değil. 3700 liraya PS4 Pro alacak kişi zor bulursunuz. 3700 liraya sıfır Xbox Series S alınır.
@EREN SATAR
PS4 almak istiyorum ve daha ucuza bile gördüm. PS4 Pro almada gözüm yok ucuza alıp özel oyunları oynayıp direkt satacağım.
İlanı öylesine attım. Daha uyguna başka PS4 Pro ilanı bulunabilir.
Komisyon ile 3100 liraya geldiğini unutmamak lazım.

Al hadi o PS4 Pro'yu, sağlam çıkarsa parasını ben vericeğim sana. Sıfıra 5100 TL olan bir şeyi 2700 TL'ye alamazsın. Orada tek kol var. Kol zaten 300-400 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
@443652
Sağlam çıkmazsa iade hakkınız var. Satıcı ürününe güvenmese param güvende ile ilan açmazdı.
Parasını vermeyeceğinizi hepimiz biliyoruz. Size daha fazla cevap yazıp konuyu kirletmeyeceğim. Piyasayi bilmeden laf attınız ve hala kabul edemiyorsunuz.

@443652
Sağlam çıkmazsa iade hakkınız var. Satıcı ürününe güvenmese param güvende ile ilan açmazdı.
Parasını vermeyeceğinizi hepimiz biliyoruz. Size daha fazla cevap yazıp konuyu kirletmeyeceğim. Piyasayi bilmeden laf attınız ve hala kabul edemiyorsunuz.
Burada bir şey bilmeyen varsa o da sensin ps4 pro o kadar ucuz değil. Ego yapıp durma.

Ben 3750'ye 1 yıllık PS4 Pro 2 kollu ve hesabımla birlikte sattım onda da 30 40 oyun vardı. RDR2 Witcher 3 Uncharted Days Gone falan. Ben çok mu ucuz satıyorum piyasa çok mu hızlı pahalanıyor her eşya satışımdan sonra bunu düşünüyorum :).
Soruya cevap olarak PS Özel Oyunları oynamak istiyorsan alınır bu konu önemli değilse Xbox Series S almak çok daha mantıklı duruyor.
Ayrıca kırık olmayabilir bende PS Plus vardı + satın aldığım oyunlar zaten 30 oyun falan yaptı 1 yılda 60-70 oyun PS Plus sahibi biri için normal.

Xbox aşırı güçlü de ne oluyor? 1 tane bile adam gibi özel oyun yok. Hepsini PC'den oynayabiliyorsun, ama bir God of War bile Xbox'u dağıtıp geçiyor. Zaten bu yüzden piyasada şu an PS5 yokken Xbox'u bulabiliyorsun.

PC yerine bir alternatif zaten Xbox buna karşı çıkmayacağım vallahi PC'den sabah oynadığım oyunu akşam bacakalarımı uzatıp 55 ekran TV de devam ediyorum 60 FPS üzeri fiyat performans konusunda önde bence PS'den önde not PS4 sahibiyim de :) düşmancıl tavrım yok iki malzemede elde FPS konusunda seçimim hep Xbox'tan yana olacak konsol konusunda artık PC yede çıkıyor yavaştan PS oyunları haberiniz olsun :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı