2. el PS3 kaça olur?

Bence ikincil orijinal oyun alıp koleksiyon yapmak daha güzel olur.
10 TL'ye PS3 oyunları satan bir çok 2. el satıcıya rastlamıştım. Life is strange, mafia 2, gta 4, RDR, uncharted 3 :D bu gibi absürt fiyatlara satılan oyunları alıp koleksiyon yapılabilir neden olmasın.

1 Yıl az kullanılmış bir PS3'üm var. İçinde 81 tane oyun var.
(Oyunların bazıları: GTA 5, CoD Advanced Warfare, CoD Black Ops II, FIFA19...)
Hiçbir arızası yok. Kırık değil. 1TB hafızası var. Hor kullanılmamış bir ps3. Sizce kaç para eder?
Ayrıca 2 tane de uzaktan oyuncu joystick'i var.Şarj kablolarıyla beraber.Slim.
400-600 arası satabilirsin.

Aslında 1100 1200'e satsam çok iyi olur. PC alacağım 5200 TL'ye.
Bilinçli bir insanın 1200 lira PS3'e vereceğini sanmıyorum. Konsol konusunda bilgisiz veya ufak yaştaki kişiler bu parayı verebilir. Satmayı dene en azından bi kaç hafta dursun satabilirsin bence. Bende 120 gb ssd'li i3 2130 (modeli yanlış yazmış olabilirim) hd 3000 3gb ram ekransız laptop'ı 200'e alıp 320 liraya satmıştım. Satma şansınız var deneyip kendin gör bence.

Günümüzdeki konsol fiyatlarını baz alıp satmaya çalışmayın çünkü bazı satıcılar bildiğin fırsattan istifaden bin lira daha fazlaya satıyorlar sizin konsolonuzun 600-700 TL gibi bir fiyatı var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı