2. el PS5 almak mantıklı mı?

Alınabilir bence garantisi olmasına dikkat edin. Güzel bir fiyat araştırması da yapmalısınız.

Mantıklı. Özel oyunları çıktığı dönemde oynama ve yatarak oynama için değer.

Alınabilir bence garantisi olmasına dikkat edin. Güzel bir fiyat araştırması da yapmalısınız.

Mantıklı. Özel oyunları çıktığı dönemde oynama ve yatarak oynama için değer.

14K uygun mu? Tek kol, oyun yok.

Eğer rahatına alışırsanız geri satmayı düşünmezsiniz hocam :D

Satma gibi bir düşüncem yok. Çok alışırsam PC'yi satarım belki bilmiyorum :D

Hocam sıfırı 16k civarına bulunuyor 13-14K ikinci el için ideal aradaki farka ikinci DualSense alabilirsiniz.

Evet bende öyle düşündüm. Akakçe de en ucuz diskli versiyon 17.618TL 33kr gözüküyor. O farka 2. Kol ve oyun almak mantıklı geldi. İlk başta Series S düşünüyordum ama hem grafik konusu hem DualSense sebebiyle 5'e yöneldim.

Yeni çıkan oyunların fiyatlandırılması berbat. PS Plus fiyatları artık alınmayacak durumda. Bunu da düşünüp alması lazım. PS5 Pro çıkınca fiyatlar düşecektir o da beklenebilir.

2ay içinde almayı düşünüyorum. PS5 Pro ne zaman çıkıyor? Tek EA FC24 alırım sanırım. Diğer oyunları 2. El CD almayı düşünüyorum. Güncel çok oyunlarla alakam yok, WWE, EA FC ve birkaç hikayeli oyun düşünüyorum.

@403377 PS5 Slim çıkacak haberleri gördüm, bu senenin sonu diyorlar. Beklemek mantıkli mi?

Son düzenleme:
2ay içinde almayı düşünüyorum. PS5 Pro ne zaman çıkıyor? Tek EA FC24 alırım sanırım. Diğer oyunları 2. el CD almayı düşünüyorum. Güncel çok oyunlarla alakam yok, WWE, EA FC ve birkaç hikayeli oyun düşünüyorum.

@403377 PS5 Slim çıkacak haberleri gördüm, bu senenin sonu diyorlar. Beklemek mantıkli mi?

Burası TR beklerseniz zamlanır hocam zaten farkı olmaz boyut harici.
Oyun içinde dediğiniz gibi takas yapın kutulu oyunları veya dijital kardeşlik ile alıp satın ben PC kısmından çok daha uyguna oynuyorum tüm oyunları bu sayede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı