2. el PS5 almak mantıklı mı?

FC24 +PS5+PS+ bana 17 civarına gelecek galiba. 2. Kol olarak Dual shock 4 kullanabilir miyim yoksa DualSense mecbur mu?
Bu konu hakkında tam bilgi sahibi değilim hocam. 2020 senesinde falan Xbox ile PS haberlerinde ikisi de eski kontrolcüleri destekleyecek diyorlardı fakat ne kadar doğru bilmiyorum. Yanlış bilgilendirme yapmak istemiyorum.

Kontrolcü hakkında @Yener K. hocam daha bilgili.

Bu konu hakkında tam bilgi sahibi değilim hocam. 2020 senesinde falan Xbox ile PS haberlerinde ikisi de eski kontrolcüleri destekleyecek diyorlardı fakat ne kadar doğru bilmiyorum. Yanlış bilgilendirme yapmak istemiyorum.

Kontrolcü hakkında @Yener K. hocam daha bilgili.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
FC24 +PS5+PS+ bana 17 civarına gelecek galiba. 2. kol olarak Dual shock 4 kullanabilir miyim yoksa DualSense mecbur mu?

Essential alacağım sanırım. Oyun olarak hikayeli oyunlari 2. elden CD olarak almayı düşünüyorum hatta PS4 oyunları çalışacağı için PS4 CD'sini arkadaşlarımdan ucuza alırım belki.

PS4 oyunlarında DS4 kullanabilirsiniz hocam ama PS5 oyunlarında DualSense mecburi.

PS4 oyunlarında DS4 kullanabilirsiniz hocam ama PS5 oyunlarında DualSense mecburi.

FC24 olmuyor o zaman, dogru mudur? Arkadaşlarla oynamak için bakıyorum da en ucuz yollu DS4 ile oluyordu.

FC24 olmuyor o zaman, dogru mudur? Arkadaşlarla oynamak için bakıyorum da en ucuz yollu DS4 ile oluyordu.

Baktimda oluyormuş. Öyle yapayım o zaman, 3 tane DS4 alsam 2. Elden uyguna gelir sanırım.

Baktimda oluyormuş. Öyle yapayım o zaman, 3 tane DS4 alsam 2. elden uyguna gelir sanırım.

Evet hocam DS4 alırsanız ancak PS4 oyunlarını oynarsınız.
İkinci el temiz veya Amazon üzerinden bakabilirsiniz DualSense ben geçen sene 1300'e almıştım şu an 2.5'e zor bulunuyor sürekli artıyor ne yazık ki.

Baktimda oluyormuş. Öyle yapayım o zaman, 3 tane DS4 alsam 2. elden uyguna gelir sanırım.

DS4 çalışması için PS4 sürümünü yüklemeniz gerekiyor PS5 sürümünde çalışmaz.

Evet hocam DS4 alırsanız ancak PS4 oyunlarını oynarsınız.
İkinci el temiz veya Amazon üzerinden bakabilirsiniz DualSense ben geçen sene 1300'e almıştım şu an 2.5'e zor bulunuyor sürekli artıyor ne yazık ki.

DS4 çalışması için PS4 sürümünü yüklemeniz gerekiyor PS5 sürümünde çalışmaz.

Grafik ve mekanik farkı var mı PS4 ve 5 sürümünün? Ve ya çakma DualSense 5 ile kullanabilir miyim? 4 kişi olarak 2V2 atmayi düşünüyorum da çok pahalı oluyor.

Grafik ve mekanik farkı var mı PS4 ve 5 sürümünün? Ve ya çakma DualSense 5 ile kullanabilir miyim? 4 kişi olarak 2V2 atmayi düşünüyorum da çok pahalı oluyor.
Ciddi kalite farkı mevcut yenilikçi top fizikleri vs hepsi yeni nesilde bence acele etmeden önce bir dualsense alın yanına yavaş yavaş alırsınız çakma kol vs PS5 için bildiğim kadarıyla mevcut değil olsa dahi aldıktan bir ay sonra bozulur size ekstradan zarar yazar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodan farklarına bakabilirsiniz.

Ciddi kalite farkı mevcut yenilikçi top fizikleri vs hepsi yeni nesilde bence acele etmeden önce bir DualSense alın yanına yavaş yavaş alırsınız çakma kol vs PS5 için bildiğim kadarıyla mevcut değil olsa dahi aldıktan bir ay sonra bozulur size ekstradan zarar yazar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodan farklarına bakabilirsiniz.

Anladım, teşekkürler.

@batiwankenobi PS5 oyun ve kollarla bana çok pahalıya geliyor, sizce yarı fiyatına 2 kol ve FC24 ile PS4 Pro alınır mı? 4 Pro'nun hâlâ gideri var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı