2. el PS5 almak mantıklı mı?

ardacxn58

Picopat
Yer
İstanbul , Turkey
Uzun zamandır PS5 alma düşüncem vardı fakat 2. el almayı düşünüyorum, 2. ellerde sıkıntı çıkartan oldu mu veya siz aldıysanız bir sorun oluştu mu, alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskli ise disk kısmı ve HDMI portlarını net kontrol et. Disksiz de de portları kontrol et. Mümkünse HDMI'yı taktığında hafifçe oynat, çok değil eğer gevşekse o portta sorun var demek dokunma bile.

Diskli ise disk kısmı ve HDMI portlarını net kontrol et. Disksiz de de portları kontrol et. Mümkünse HDMI'yı taktığında hafifçe oynat, çok değil eğer gevşekse o portta sorun var demek dokunma bile.

Sen baş tacısın kral tamam ben bu dediklerini alırken kontrol ederim sıkıntısı yoksa alırım o zaman eyvallah sağol.

Sen baş tacısın kral tamam ben bu dediklerini alırken kontrol ederim sıkıntısı yoksa alırım o zaman eyvallah sağol.

Rica ederim. Çok mümkünatlı değildir ama alırken oyun takıp çalıştırın birde. Fan sesine de bakın ne olur ne olmaz. İlla bakılması gereken bir şey değil ama imkan varsa es geçmeyin. Şimdiden bol şans.

Rica ederim. Çok mümkünatlı değildir ama alırken oyun takıp çalıştırın bir de. Fan sesine de bakın ne olur ne olmaz. İlla bakılması gereken bir şey değil ama imkan varsa es geçmeyin. Şimdiden bol şans.

Cano çok teşekkür ederim zaten bakmışken detaylı detaylı kontrol edeceğiz sana da bol şans iyi akşamlar dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı