2. el PS5 CD'li vs sıfır dijital

YusufBeyT

Hectopat
Birkaç ay önce oyun fiyatlarından dolayı PS5'imi satmıştım ancak tekrardan konsol almak istiyorum. Bakındığımda CD'li sürümleri 30k filanken dijital sürüm 20k gibi bir fiyatta. Sizce 2. el CD'li mi almalıyım yoksa sıfır dijital mi?

Her açıdan CD'li versiyon. Dijital hesabınız var ise ve oyun varsa tanımlı sadece indirmek gerekiyor. CD'li versiyonda oyun indirmenize falan gerek kalmıyor. Oynadıgınız oyunu istediğiniz zaman takas yöntemi ile değiştirip büyük paralar ödemiyorsunuz oyuna :)

Her açıdan CD'li versiyon. Dijital hesabınız var ise ve oyun varsa tanımlı sadece indirmek gerekiyor. CD'li versiyonda oyun indirmenize falan gerek kalmıyor. Oynadıgınız oyunu istediğiniz zaman takas yöntemi ile değiştirip büyük paralar ödemiyorsunuz oyuna :)
2. el alınca bir sorun çıkar diye korkuyorum. Bir şeyi olup olmadığını nasıl anlayabilirim peki alırken?

1216a veya 1216b sürümü varsa alınabilir ikinci el olarak 17.000TL civarında bulunabiliyor.
Slim alınır mı?

Slim model ve eski söylediğim modeller alınabilir. CFI 1216a sürümünü dik şekilde kullandım uzun yıllar.

2. el alınca bir sorun çıkar diye korkuyorum. Bir şeyi olup olmadığını nasıl anlayabilirim peki alırken?

Slim alınır mı?

Slim modeller yeni çıktığı için biraz fiyatı yüksek olabilir, CFI 1216a sürümüne göz atmanızı öneririm. Benim görüşüme göre F/P olarak en iyisi o.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı