2. El RAM almak sağlıklı mıdır?

Owertownaer

Kilopat
Daha fazla  
Vatan, Sinerji, Teknobiyotik gibi sitelerden alınan RAM fiyatları cidden uçmuş durumda. Sahibinden, Letgo gibi sitelerden 2. el RAM almak sağlıklı mıdır? Sistem ile uyumu nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım yanlış anladınız. Satın alacağım yazmadım. Yalnızca sağlıklı mı ve sistem ile uyumu nasıl olur, sistem ile uyumunu nasıl sağlayabilirim olarak soru sordum?

Bildiğim kadarıyla anakart ile mhz değeri dışında bir uyum sorunu olacağını sanmıyorum.

Bilgisayar bileşenlerini GeT ile almak zorunda gibi bir şey. Eğer GeT ile alırsanız RAM'e test yapma imkanınız olur bazı programlar ile, ve testler başarılıysa ürün alınabilir. GeT ile bileşen almamak kumar oynamak gibidir. Sonuç olarak GeT varsa alın yoksa almayın.

Güvenilir birini bulursanız ve GeT ile alırsanız, pek bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum Ram'in sağlığı açısından. İstanbul'da yaşıyorsanız Kadıköy'de 2. el parçalar satan bir mağaza biliyorum. Ordan 2 kez 2. el Ram aldım bir sıkıntı yaşamadım, orada test edip verebiliyorlar.

Güvenilir birini bulursanız ve GeT ile alırsanız, pek bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum Ram'in sağlığı açısından. İstanbul'da yaşıyorsanız Kadıköy'de 2. el parçalar satan bir mağaza biliyorum. Ordan 2 kez 2. el Ram aldım bir sıkıntı yaşamadım, orada test edip verebiliyorlar.
Satın aldığınız yerin ismini öğrenebilir miyim?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı