2. el RX 580 veya 570 alınır mı?

Bütçe
1500TL

Dash Konpe

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bilgisayarım için 1-2 kullanacağım giriş seviyesi bir kart arıyordum. Benim için ucuz olması önemli. 2. el sitesinde baktığımda RX 570 4 GB modelleri 1200-1600TL arasında satılıyor. Hepsinin test görüntülerini almaya çalışıyorum ve açılmamış olmasına dikkat ediyorum. Bu kartlar bu fiyatlara alınır mı? Sorun yaşar mıyım? Dikkat etmem gereken başka bir şey var mı veya öneriniz?

Ben 2 hafta kadar önce 570 sattım. Durumu on numaraydı sadece yükte 75 dereceye çıkıyordu oda yaz ayı normal. Kartın durumunun iyi olduğundan eminsen alabilirsin niye olmasın.

Selam, bilgisayarım için 1-2 kullanacağım giriş seviyesi bir kart arıyordum. Benim için ucuz olması önemli. 2. el sitesinde baktığımda RX 570 4 GB modelleri 1200-1600TL arasında satılıyor. Hepsinin test görüntülerini almaya çalışıyorum ve açılmamış olmasına dikkat ediyorum. Bu kartlar bu fiyatlara alınır mı? Sorun yaşar mıyım? Dikkat etmem gereken başka bir şey var mı veya öneriniz?

Miningsiz olmasına dikkat edin, çoğu 570-580'ler ile mining yapılmış oluyor. Soruya gelecek isek o fiyat bandında rahatlıkla miningsiz 580 8 GB bulabilirsiniz. Günümüz oyunlarını hala rahatlıkla oynatabilen bir karttır kendisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı