2. el RX 590 benchmark testinde düşük performans

FİSHERRMANN

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Dün bir tane Sapphire RX590 Nitro SE ekran kartı aldım 2. El. Mining yapılmamış. Oyun testlerine baktım, güzel sonuçlar aldım ama benchmark yaptım sarı ışık yanıyordu ama FurMark testine soktum, 5 dk hiçbir sıkıntı olmadı. Sizce neden benchmark testinde düşük çıktı? İyi olduğunu tam nasıl anlayabilirim, cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun testlerimde gayet güzel sonuçlar aldım akşam da size furmark testlerini paylaşırım inş

Sadece userbenchmark programında düşük kaldı kartım nedense
Hocam düşük de ne kadar düşük, ekran görüntüsü atarsan net yardımcı olabiliriz. Ayrıca kartın (Nasıl bilmiyorum ama) BIOS sürümüne bakar mısın MOD yapılmış mı? Maden kartlarında genelde BIOS mod yapılır.
Eğer adam BIOS mod yaptıysa ve ordan TDP düşürdüyse yada çekirdek frekansını düşürdüyse zaten düşük puan alırsınız.

Oyun testlerimde gayet güzel sonuçlar aldım akşam da size furmark testlerini paylaşırım inş

Sadece userbenchmark programında düşük kaldı kartım nedense
Hocam sorun yok o zaman, UserBenchmark.com yanlış sonuç verdiği için forumda yasaklandı.
1612443121632.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı