2. el RX 6800 alınır mı?

rx6900xt aldım 2. el gayet memnunum overclock ile rxt 4070 ti gücüne yetişiyor

Kardeşim konu ile alakasız sen niye AMD'yi gömüyorsun? NVIDIA senin babanın şirketi olsa bu kadar övmezsin büyük ihtimal.

AMD kullanmaya ihtiyacım yok bir şeyler öğrenmek için doğru bilgi istediğim şekilde elde edebiliyorum NVIDIA'nın VRAM cimriliğini yapması beni ilgilendirmiyor onlar üretici ben kullanıcıyım eklemiyorlarsa bir sebebi olabilir eski kartlara neden yenilik getirsin ürün satamaz.

Kardeşim konu ile alakasız sen niye AMD'yi gömüyorsun? NVIDIA senin babanın şirketi olsa bu kadar övmezsin büyük ihtimal.

AMD'yi gömdüğüm yok doğru söylemek AMD'yi gömmek oluyor sonuçta değil mi AMD kullanıcısı üzülüyor sonra.

Ciddi olamazsınız bu kadar fanboyluk hayatımda görmedim "eski kartlara neden yenilik getirsin, ürün satamaz" diyorsunuz. kısaca dediğiniz şey, "aldığım kart için ezileyim, hemen bir seride eskisin, umurumda değil, yeter ki canım nvidiam istesin, yoksa aman yazık, kart satamazlar." sonra da ciddi ciddi fanboy değilim diyorsunuz.

Örnek gösterecek olursam Apple oda telefonlarına yenilik kesip ürün satmak için yenisini sunuyor.
Benim demediğimi kendiniz uydurup ben demişim gibi yazıyorsunuz.

İfadeler: G2D
Örnek gösterecek olursam Apple oda telefonlarına yenilik kesip ürün satmak için yenisini sunuyor.
Benim demediğimi kendiniz uydurup ben demişim gibi yazıyorsunuz.

Evet! Apple da açgözlü olmakla ünlü zaten, öneriniz tam isabet denebilir . NVIDIA'nın büyük bir kazancı oyuncu ekran kartlarından değil, yaptıkları AI çiplerinden geliyor. 2000 ve 3000 serisine DLSS 3'ü getirmemeleri, kart satmalarına engel değildi, bu hareket sadece, "benden bir daha alırsan bu kartın uzun ömürlü olmasını bekleme, hemen eskitiriz yenisi aldırtırız gereksiz para yaktırırız" demek gibi bir şey ve bu bariz bir açgözlülük. İsteseler, getirebilirlerdi'de Frame Generation teknolojisi uzun zamandır var, sadece bu şekilde kullanılmaya yeni başlandı, AMD de getirebileceklerini ispatladı GTX'lerde bile FSR3 kullanılabiliyor, AMD'de böyle bir durum yok şimdi 6800 alanlara FSR 3, AFMF 2 gibi özellikler geliyor ve rakibi 3070 Ti gibi VRAM'den dolayı sorun yaşamıyor ve yeni özelliklerden yararlanabiliyor "eski kartları destekleseler kart satamazlar" dediğinizden sonra hala fanboy olmadığınızı iddia ediyorsanız, troll olduğunuzu düşünüyorum artık.

Paran yoksa AMD tercih edebilirsin beni ilgilendirmez NVIDIA yazım olarak daha iyi bir kart fazlaca kullanım alanı var AMD alırsan Max yapabileceğin oyun açmak olur yerinde sayarsın

Paran yoksa AMD tercih edebilirsin beni ilgilendirmez NVIDIA yazım olarak daha iyi bir kart fazlaca kullanım alanı var AMD alırsan Max yapabileceğin oyun açmak olur yerinde sayarsın.

Vay canına! Yani kısaca, genel bir kullanıcıysanız ve oyun için alıyorsanız, AMD iyi bir alternatif yani? 4070 ve 7800XT aynı fiyattayken, ben AMD'yi denemek için ve NVIDIA'nın özellik ve VRAM cimriliğinden dolayı 7800XT'yi seçtim. Aman "yazılım sorunu'" "driver sorunu" falan yok kartın "kullanılamaz, bozuluyor, stabilite sorunları var" gibi problemleri de yok. AMD kartı kullanmadığınızdan ve niyeyse NVIDIA'yı bu kadar çok sevdiğinizden anlayamazsınız. Hala gülüyorum "DLSS 3'ü getirmedilerse bir bildikleri vardır yav kart satamazlar sonra, yazık benim NVIDIA'cığıma naparlar yoksa 3-5 kişi eski kartlarını biraz daha kullanırsa"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…