2. el RX 6800 alınır mı?

Evet ucuz, VRAM'i yüksek, kas gücü de daha iyi hiçbir AMD kart kullanmamış olmana rağmen söylentiler ile marka karalayıp "güncellemeler ile kart bozuluyor, düzgün çalışmıyor" demen gerçekten çok saçmaydı. Sorunu, sıkıntısı olmayan bir kartı söylentilerle kötüleyip AMD almayı düşünen arkadaşları lütfen yanlış yönlendirme.

Kimseye AMD almayacaksın demiyorum kendi yorumu yazıyorum alıp almamak ks kalmış.

0 ekran kartı al geç hiçbir sorun yaşamazsın temiz 2. el bulmak zor.

Bunu da tercih edebilirsiniz.
https://www.akakce.com/ekran-karti/...8gd-256-bit-gddr6x-8-gb-fiyati,481586166.html

Evet ucuz, VRAM'i yüksek, kas gücü de daha iyi hiçbir AMD kart kullanmamış olmana rağmen söylentiler ile marka karalayıp "güncellemeler ile kart bozuluyor, düzgün çalışmıyor" demen gerçekten çok saçmaydı. Sorunu, sıkıntısı olmayan bir kartı söylentilerle kötüleyip AMD almayı düşünen arkadaşları lütfen yanlış yönlendirme.

Söylentiler değil videolar da gördüm kullanıcıların genel sorunu güncelleme yaptıktan sonra bozulmasi idi.

Ben de ayni noktadayim 4060 alacagima 2.el 6800 sistem alabilirim. Arada iki kat fps farki var zaten. DLSS'e ihtiyacim da kalmiyor. Param guvende ile almak mantikli olabilir sorun olursa iade edebilirim en kotu iade ederim 2.5k tl param guvende uceeti yanar bu kumara deger bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı