GhostOps
Decipat
- Makaleler
- 1
Evet ucuz, VRAM'i yüksek, kas gücü de daha iyi hiçbir AMD kart kullanmamış olmana rağmen söylentiler ile marka karalayıp "güncellemeler ile kart bozuluyor, düzgün çalışmıyor" demen gerçekten çok saçmaydı. Sorunu, sıkıntısı olmayan bir kartı söylentilerle kötüleyip AMD almayı düşünen arkadaşları lütfen yanlış yönlendirme.
Kimseye AMD almayacaksın demiyorum kendi yorumu yazıyorum alıp almamak ks kalmış.
Ryzen 5 5600X.
0 ekran kartı al geç hiçbir sorun yaşamazsın temiz 2. el bulmak zor.

Gigabyte Radeon RX 7600 Gaming OC 8G GV-R76GAMING OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte Radeon RX 7600 Gaming OC 8G GV-R76GAMING OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte Radeon RX 7600 Gaming OC 8G GV-R76GAMING OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 9.188,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ryzen 5 5600X.
Bunu da tercih edebilirsiniz.
https://www.akakce.com/ekran-karti/...8gd-256-bit-gddr6x-8-gb-fiyati,481586166.html
Evet ucuz, VRAM'i yüksek, kas gücü de daha iyi hiçbir AMD kart kullanmamış olmana rağmen söylentiler ile marka karalayıp "güncellemeler ile kart bozuluyor, düzgün çalışmıyor" demen gerçekten çok saçmaydı. Sorunu, sıkıntısı olmayan bir kartı söylentilerle kötüleyip AMD almayı düşünen arkadaşları lütfen yanlış yönlendirme.
Söylentiler değil videolar da gördüm kullanıcıların genel sorunu güncelleme yaptıktan sonra bozulmasi idi.