2. el RX 6800 alınır mı?

Vay canına! Yani kısaca, genel bir kullanıcıysanız ve oyun için alıyorsanız, AMD iyi bir alternatif yani? 4070 ve 7800XT aynı fiyattayken, ben AMD'yi denemek için ve NVIDIA'nın özellik ve VRAM cimriliğinden dolayı 7800XT'yi seçtim. Aman "yazılım sorunu'" "driver sorunu" falan yok kartın "kullanılamaz, bozuluyor, stabilite sorunları var" gibi problemleri de yok. AMD kartı kullanmadığınızdan ve niyeyse NVIDIA'yı bu kadar çok sevdiğinizden anlayamazsınız. Hala gülüyorum "DLSS 3'ü getirmedilerse bir bildikleri vardır yav kart satamazlar sonra, yazık benim NVIDIA'cığıma naparlar yoksa 3-5 kişi eski kartlarını biraz daha kullanırsa" 🤣

VRAM konusunu dedim DLSS3 ne alaka eski kart bunu destekler mi?

AMD kullanmaya ihtiyacım yok bir şeyler öğrenmek için doğru bilgi istediğim şekilde elde edebiliyorum NVIDIA'nın VRAM cimriliğini yapması beni ilgilendirmiyor onlar üretici ben kullanıcıyım eklemiyorlarsa bir sebebi olabilir eski kartlara neden yenilik getirsin ürün satamaz.

AMD'yi gömdüğüm yok doğru söylemek AMD'yi gömmek oluyor sonuçta değil mi AMD kullanıcısı üzülüyor sonra.

Dostum kendin de demişsin onlar üretici ben kullanıcıyım diye neden her yeni ekran kartı çıktığında kendi ekran kartının çöp olmasını istiyorsun biraz gözünü açsan ve AMD'nin yaptığı "eski kartlara da yeni çıkan teknolojilerin gelmesi" olayının güzel bir şey olduğunu anlamaya çalışsan çok güzel olacak. Uzun bir süredir AMD ekran kartı kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Keşke ilk önce AMD kullansaydın da bu "güncelleme geldikçe kartlar bozuluyor" gibi cümleleri kursaydın, fanboy değilim diyorsun ama bu hayatımda gördüğüm en büyük fanboyluk sırf senin bu saçma sapan AMD'yi kötülemenden dolayı hesap açtım ve sana yanıt verdim. Çünkü dediğin hiçbir şeyin altı dolu değil ve saçma şeyler.

Dostum kendin de demişsin onlar üretici ben kullanıcıyım diye neden her yeni ekran kartı çıktığında kendi ekran kartının çöp olmasını istiyorsun biraz gözünü açsan ve AMD'nin yaptığı "eski kartlara da yeni çıkan teknolojilerin gelmesi" olayının güzel bir şey olduğunu anlamaya çalışsan çok güzel olacak. Uzun bir süredir AMD ekran kartı kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Keşke ilk önce AMD kullansaydın da bu "güncelleme geldikçe kartlar bozuluyor" gibi cümleleri kursaydın, fanboy değilim diyorsun ama bu hayatımda gördüğüm en büyük fanboyluk sırf senin bu saçma sapan AMD'yi kötülemenden dolayı hesap açtım ve sana yanıt verdim. Çünkü dediğin hiçbir şeyin altı dolu değil ve saçma şeyler.

Benim tercihim değil beğenmediğim bir şey de kimseye önermem AMD seven kullanıcıların büyük çoğunluğu ucuz ve VRAM'i yüksek diye tercih ediyor.

Benim tercihim değil beğenmediğim bir şey de kimseye önermem AMD seven kullanıcıların büyük çoğunluğu ucuz ve VRAM'i yüksek diye tercih ediyor.

Evet ucuz, VRAM'i yüksek, kas gücü de daha iyi hiçbir AMD kart kullanmamış olmana rağmen söylentiler ile marka karalayıp "güncellemeler ile kart bozuluyor, düzgün çalışmıyor" demen gerçekten çok saçmaydı. Sorunu, sıkıntısı olmayan bir kartı söylentilerle kötüleyip AMD almayı düşünen arkadaşları lütfen yanlış yönlendirme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı