2. el RX 6800 alınır mı?

VRAM konusunu dedim DLSS3 ne alaka eski kart bunu destekler mi?

Paran yoksa AMD tercih edebilirsin beni ilgilendirmez NVIDIA yazım olarak daha iyi bir kart fazlaca kullanım alanı var AMD alırsan Max yapabileceğin oyun açmak olur yerinde sayarsın

Merakımdan ötürü soruyorum hangi AMD kartları kullandınız acaba?

İfadeler: G2D

Dostum kendin de demişsin onlar üretici ben kullanıcıyım diye neden her yeni ekran kartı çıktığında kendi ekran kartının çöp olmasını istiyorsun biraz gözünü açsan ve AMD'nin yaptığı "eski kartlara da yeni çıkan teknolojilerin gelmesi" olayının güzel bir şey olduğunu anlamaya çalışsan çok güzel olacak. Uzun bir süredir AMD ekran kartı kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Keşke ilk önce AMD kullansaydın da bu "güncelleme geldikçe kartlar bozuluyor" gibi cümleleri kursaydın, fanboy değilim diyorsun ama bu hayatımda gördüğüm en büyük fanboyluk sırf senin bu saçma sapan AMD'yi kötülemenden dolayı hesap açtım ve sana yanıt verdim. Çünkü dediğin hiçbir şeyin altı dolu değil ve saçma şeyler.

Benim tercihim değil beğenmediğim bir şey de kimseye önermem AMD seven kullanıcıların büyük çoğunluğu ucuz ve VRAM'i yüksek diye tercih ediyor.

Benim tercihim değil beğenmediğim bir şey de kimseye önermem AMD seven kullanıcıların büyük çoğunluğu ucuz ve VRAM'i yüksek diye tercih ediyor.

Evet ucuz, VRAM'i yüksek, kas gücü de daha iyi hiçbir AMD kart kullanmamış olmana rağmen söylentiler ile marka karalayıp "güncellemeler ile kart bozuluyor, düzgün çalışmıyor" demen gerçekten çok saçmaydı. Sorunu, sıkıntısı olmayan bir kartı söylentilerle kötüleyip AMD almayı düşünen arkadaşları lütfen yanlış yönlendirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…