2. el Ryzen 5 1600 AF alınır mı?

Sercan007

Centipat
Belirttiğim işlemci 630 TL'den bir an 1000 TL oldu ve elimde B450M anakart var. Buna açıkçası Ryzen 3 1200 takmak istemiyorum. 700 TL civarı 2.el 1600 AF alsam daha iyi olur mu? Henüz bulamadım dün 15 ilan vardı 700-800 TL arası hepsi satılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani olabilir. Türkiye pazarına o ürünler 1 yıl önce falan girdi sanırım ve işlemciler kolay kolay yıpranan parçalar değiller. Alınabilir gibi sanki. Alırken pinlere vesaire çok dikkat et. Riske girmek istemezsen bütçeyi arttırıp AMD Ryzen 5 1600 12nm alabilirsin.

Belirttiğim işlemci 630 TL'den bir an 1000 TL oldu ve elimde B450M anakart var. Buna açıkçası Ryzen 3 1200 takmak istemiyorum. 700 TL civarı 2.el 1600 AF alsam daha iyi olur mu? Henüz bulamadım dün 15 ilan vardı 700-800 TL arası hepsi satılmış.

Sakın 2.el alma çok kötü kullanılmış sana Ryzen 5 3600X öneriyim daha iyi olur ama Ryzen 5 3600X 1.el olanı al.

Yani olabilir. Türkiye pazarına o ürünler 1 yıl önce falan girdi sanırım ve işlemciler kolay kolay yıpranan parçalar değiller. Alınabilir gibi sanki. Alırken pinlere vesaire çok dikkat et. Riske girmek istemezsen bütçeyi arttırıp AMD Ryzen 5 1600 12nm alabilirsin.

Sana bir şey söyleyeceğim Ryzen 5 1600 alıp ASUS TUF Gaming RTX 2060 darboğaz yapar mı?

Sana bir şey söyleyeceğim Ryzen 5 1600 alıp ASUS TUF Gaming RTX 2060 darboğaz yapar mı?
İşlemci odaklı oyunlarda bir miktar yapacaktır ama genel olarak besler. İşlemciyi 12nm almaya dikkat et yeterli. Sırf Tuf diye o kadar para vermek yerine düşük bir model alıp işlemciye yatırım yap bence. Konu açmışsın bir adam sana bütçeni sormuş. Ona fark etmez demek yerine gerçek bütçeni söyle o sana yardımcı olsun.

İşlemci odaklı oyunlarda bir miktar yapacaktır ama genel olarak besler. İşlemciyi 12nm almaya dikkat et yeterli. Sırf TUF diye o kadar para vermek yerine düşük bir model alıp işlemciye yatırım yap bence. Konu açmışsın bir adam sana bütçeni sormuş. Ona fark etmez demek yerine gerçek bütçeni söyle o sana yardımcı olsun.

Tamam doğru bilgi veriyon tebrikler.

Talep varsa zam yaparlar. Hatta öyleki 3 yıl çnce 2.0 240hp Volkswagen Passat 200.000 Tl civarı iken bu gün almaya kalkarsan 703.900 TL. Ryzen işlemciler de bir anda patlama yaşandı. Gördüler satılıyor, zam. Bulursan al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı