2. el S10+ alınır mı?

@328914 hocam bir şey soracağım. Üstteki mesajların birisinde @Suzikisan bu cihazları ikinci el tercih etmememiz gerektiğini söylemiş neden acaba bilginiz var mı?

Şu anda sizlerden anladığım kadarıyla S20FE araştıracağım ikinci el kısmında.

Son bir sorum daha var. Telefon ikinci el elime geldi, özellikleri çalışıyor NFC gibi, kasası vs sağlam fakat sadece birkaç parçası değişmiş ise alınır mı? Değişmiş parçalar 4-5 yıl kullanım için sıkıntı yaratır mı? Ya da şöyle sorayım. İkinci el telefon ararken kriterler ne olmalı?
S20 FE en iyi seçeneklerden.
O kişiye takmayın mesaj kasmak için boş boş konuşuyor.

GM9 Pro hariç hiçbir serisi alınmaz. Tabii bu zamanda GM9 Pro bile orta segmentteki telefonlarla rekabet edecek durumda ama önermem.

Alacaksanız S20 FE üstü almanızı öneririm o bütçede (2. el)
GM 9 Pro ne hocam haykırdım 🤣

Cihaz çöp reis ölücü yani, git başka seriden ucuza performans modeli al. Samsung alırken de amiral gemisi serisinden al. Önerim General Mobile amiral gemisi serisidir aşırı cız götürür seni ancak sen ona ne kadar bakarsan o da sana o kadar bakar. Anakart yakana kadar zorlamışlığım var, öyle yüksek FPS veriyor ki ağız sulandırır, ölüsüne bile şok verince ayaklanıyor. Önerim mezara zor yatar cihaz alman. Cillop gibi 4 yıllık OnePlus3t yi sattım daha geçen 0 gibiydi, cihazın bataryası küçük kamerası tırt ama ekran, işlemci, anakart, depolama ve 6 GB RAM dehşet dehşet
General mobile önermenize haykırdım gerçekten de. Bu bütçede adam neden general mobile'i alsın?

Son düzenleme:
Sadece arka kapağı değişmiş ve garantisi olmayan S10+ buldum. Fiyatı 8K civarı gayet uygun sizce alınır mı? Onun dışında bu linkten sıfır A33'te alabilirim fakat kararsız kaldım. Bütçe 8-9k civarı çok aşamıyorum.

Ne diyorsunuz ne almalıyım? Uzun ömürlü olmalı çünkü üniversite sonuna kadar aynı telefonda kalacağım.

Tavsiye etmem şahsen, gereksiz heyecan aramayın!

Sadece arka kapağı değişmiş ve garantisi olmayan S10+ buldum. Fiyatı 8K civarı gayet uygun sizce alınır mı? Onun dışında bu linkten sıfır A33'de alabilirim fakat kararsız kaldım. Bütçe 8-9K civarı çok aşamıyorum.

Ne diyorsunuz ne almalıyım? Uzun ömürlü olmalı çünkü üniversite sonuna kadar aynı telefonda kalacağım.
O fiyat S10+ için fazla. Hele ki kurcalanmış bir cihaz için. iPhone SE2020, Samsung S20 FE, Samsung Note 10+/Note 10, OnePlus 8 Pro bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı