2. el Samsung S20 FE mi sıfır Xiaomi 11T yurt dışı mı?

Hocam iyi hatırlattınız sorarım satıcıya. Exynos modelse almaktan vazgeçmeli miyim?

Kesinlikle kesinlikle.
Verimli değil.
Aşırı ısınıyor ve pili sömürüyor.
Exynos model 100-0 arası maksimum 5,5 saat ekran süresi veriyor ama Snapdragon 7-8 saat veriyor bana.

S20 FE Snapdragon (zaten Exynos satışı durduruldu çünkü sorunlu işlemciydi verimli değildi ısınma şarj problemi vs vardı)
A52s ve m52.
S20 FE kullanıyorum çok memnunum harika cihaz öneririm zaten bu fiyata S20 feden başka mükemmel cihaz yok amiral gemisi işlemci Snapdragon 865 One UI, s serisi üyesi oluşu.
Kamera mükemmel 30X Zoom harika.
Snapdragon 865 hakkını veriyor.
Gayet hızlı mükemmel.
4K 60FPS video da iyi.
Ses kalitesi iyi zatem amiral gemisi s serisinde standart hoparlör yerine AKG hoparlör kullanılıyor.
120Hz mükemmel.
Belki batarya üzebilir ama günü çıkartıyor bende ama 120Hz alışma 60Hz kasıyor gibi hissedersin kullanamazsın 60Hz.
Alacak sonuncu Android güncellemesi kaldı o da Android 14 güncellemesi bugün Android 13 geldi Türkiye'deki S20 FE snapdragona.

Eki Görüntüle 1600811

Eki Görüntüle 1600812

Eki Görüntüle 1600813

Eki Görüntüle 1600814

Eki Görüntüle 1600815

Eki Görüntüle 1600816

Aldığımdan beri 120Hz kullanıyorum şimdi Android 13e güncelleyeceğim.

Zaten TR'ye ilk Exynos 990'lı S20 FE geldi ısınma sorunu şarj sorunu olduğu için Samsung TR'ye Snapdragon S20 FE getirdi ve Exynos satışı durduruldu.
Android 13 geldiğindem beri 60Hz kullanıyorum bayağı akıcı.

Eki Görüntüle 1605741

S20 FE Snapdragonun ısınma ve şarj problemi yok.

Bütün alıntıladıklarıma bakın bence.
Bunlar hepsine bakın bence.

Arkadaşlar biri ikinci el ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla güzel kullanılmış temiz ve sağlam. Param Güvende ile satışta. Diğer telefon ise Xiaomi 11t yurt dışı sıfır ürün var. Xiaomi'nin kötü ve buglu arayüzü yüzünden benim kafamda 2. el S20FE var siz ne düşünüyorsunuz? Hangisini tercih etmeliyim?

İkinci el S20 FE almanı tavsiye ederim.

Kesinlikle kesinlikle.
Verimli değil.
Aşırı ısınıyor ve pili sömürüyor.
Exynos model 100-0 arası maksimum 5,5 saat ekran süresi veriyor ama Snapdragon 7-8 saat veriyor bana.

Bunlar hepsine bakın bence.
Yurtdışı olduğu için muhtemelen Snapdragon modelidir. Dua etmekten baska seçenek yok artık Snapdragon çıkması için.

Yurt dışı olduğu için muhtemelen Snapdragon modelidir. Dua etmekten baska seçenek yok artık Snapdragon çıkması için.

5G'dir belki de.
3 model var S20 FE'nin.
Exynos.
Snapdragon 865 ve 865G.

Yurtdışı olduğu için muhtemelen Snapdragon modelidir. Dua etmekten baska seçenek yok artık Snapdragon çıkması için.
Ekran sürem Screenshot_20221224_222850_Samsung Members.jpg

Şarj 20

Evet Xiaomi'nin her yeni güncellemde yeni gelen bugları var. Samsung S20Fe kamera konusunda daha iyi. Arayüz konusunda da tabikide.

Maalesef hocam güzel amiral gemisi fakat pahalı. Bu ikisi arasında kaldım ben.

@Yusuf663 Hocam bir de IMEI kayıtları problem çıkartır mı nasıldır? Orijinal imei değildir muhtemelen.
İMEİ her modelde farklı oluyor ben kaçak Irak'tan gelme Redmi Note 9 kullanıyorum bir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı