2. el Samsung S21 vs 2. el iPhone 11

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Şu anda Xiaomi Redmi 9T kullanıyorum ve 2 yıllık kullanım sonunda yeni telefona geçeceğim. Çok fazla telefon kullanan biri değilim. Daha çok bilgisayar kullanıyorum. Telefonu daha çok konuşmak, eğer PC yoksa video/ dizi izlemek ve okulda oyun oynamak için kullanıyorum.
Baktığımız bütçede S21 ile iPhone 11 vardı. Tabii ki 2. el. Sıfır tarafına bütçe maalesef çıkmıyor. 2. el ve sıfır telefon işleriyle uğraşan tanıdıklar olduğu için temiz ve ucuz cihaz bulmak çok zor olmayacaktır.

Telefonda aradığım şeyler:
Kaliteli ekran,
Uzun ömürlülük,
Kasma, donma vb. şeyler yaşatmaması,

Telefonların teknik özelliklerinden anlamadığım için yorumu biraz daha düz kullanıcıya göre yapmanız daha iyi olur.

Açıkçası benim gönlüm biraz daha IPhone'dan yana. Daha önce hiç Apple kullanmadığım için farklılık olsun diye denemek istiyorum ama sonradan pişman olacağım bir cihazsa da bu farklılık isteğimi başka zamana saklayabilirim.

@429065

Şu anda Xiaomi Redmi 9T kullanıyorum ve 2 yıllık kullanım sonunda yeni telefona geçeceğim. Çok fazla telefon kullanan biri değilim. Daha çok bilgisayar kullanıyorum. Telefonu daha çok konuşmak, eğer PC yoksa video/ dizi izlemek ve okulda oyun oynamak için kullanıyorum.
Baktığımız bütçede S21 ile iPhone 11 vardı. Tabii ki 2. el. Sıfır tarafına bütçe maalesef çıkmıyor. 2. el ve sıfır telefon işleriyle uğraşan tanıdıklar olduğu için temiz ve ucuz cihaz bulmak çok zor olmayacaktır.

Kaliteli ekran,
Uzun ömürlülük,

Telefonların teknik özelliklerinden anlamadığım için yorumu biraz daha düz kullanıcıya göre yapmanız daha iyi olur.

Açıkçası benim gönlüm biraz daha IPhone'dan yana. Daha önce hiç Apple kullanmadığım için farklılık olsun diye denemek istiyorum ama sonradan pişman olacağım bir cihazsa da bu farklılık isteğimi başka zamana saklayabilirim.

@429065

İkisi arasında ikinci el S21 almanı tavsiye ederim. iPhone alacaksan ikinci el 11 Pro bak.

Kaliteli ekran,
Uzun ömürlülük,

@429065

Elden Ring adam için öneri yapayım. Hocam S21 IP12 rakibi. AMOLED + İşlemci gibi artıları var. Ben de 13 Pro Max aldım fakat Ablamda IP11 var ve o 2 yıl olmasına rağmen yeni telefona geçmek istiyor. 4 yıllık bir telefon bence alınmaz. Bütçeniz ne kadar onu söyleyin ben önereyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı