2. El Sapphire RX 570 Pulse Mini Alınır mı?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Sapphire RX 570 Pulse Mini 4 GB
Başlıkta da belirttiğim gibi, Letgo'da bir ürün buldum, 500 TL bandında. 2. el satıcının dediğine göre, çocukları oyun oynamak için kullanmış ve 6 ay garantisi ve kutusu varmış. 1 Sene kullanıldı, yaz ayında kullanılmadı diye ayrıca iletti kendisi. Ne gibi bir testler yapmam lazım alır iken, beğenmezsen iade alırım, bir kaç gün dene istersen dedi. Mining yapılıp yapılmadığını öğrenemeyiz ancak satıcıya sorabiliriz sadece diye biliyorum. Satıcı da "Evet, yapıldı." demez tabii ki satmak için. Technopat Ailesine bir danışayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pulse serisi hem performans, hem soğutma, hem de biraz kronik sorunları olan bir seri. Bulabilirseniz, Nitro+ modelini bulmaya bakın.
Nitro+ modeli de var farklı bir satıcıda ancak farklı il'de ikamet ettiğinden dolayı güvenemedim. Çift fanlı olması da iyiydi ancak dediğim gibi farklı ilde ikamet ettiği için güvenemiyorum. Onun fiyatı da 550 TL

Kullanan birisi olarak almanızı tavsiye etmem. Hem soğutması hemde bellekleri kalitesiz.
Oynayacağım oyun sadece Csgo, ayda yılda bir de Gta 5 oynarım. Fanı %100'e çekip soğutmasını halledemez miyiz? %80 yazılım geliştirme amaçlı kullanacağım. Oyun üstüne oyun değil yani amacım.

Hocam valla şuanda RX 570-580 Pulse serisi 0 ı 1200-1300 lira arasında değişiyor.
Bence uygun

1 yıl kullanmış 6 ay garantisi var kalan 6 ay nereye gitmiş sordunuz mu? Dolandırıcı olabilir uzak durun. Beklentiniz madem çok yüksek değil mining için kullanılabilir (kullanılmış olabilir) güçlü kartlar yerine RX460-560 falan bakın. Saydığım modeller elbet bir RX570 değil. Ama sizin alabileceğiniz sıfır piyasasına ve nispeten daha güvenli/uygun ikinci el piyasasına sahip.

@@Luthienn
Aynı kartı arkadaşım kullanıyor. Çok memnun. Yük altında sessiz ve nispeten serin çalışıyor tek fan olmasına rağmen. Hafızam beni yanıltmıyorsa yük altında 64-65 derecelerde %40-45 fan devri ile çalışıyor.
Sizin memnuniyetsizliğiniz kasa içi hava sirkülasyonun iyi olmaması ve/veya kullandığınız güç kaynağından kaynaklanıyor olabilir.

Son düzenleme:
Yaz tatilinde kullanmadığını söylemekte o 6 al için.
@feneresevdalı
Rx560 buldum bir tane, sıfır olduğunu söylüyor Vatan'dan almış ve 2 sene garantisi olduğunu söylüyor. Fiyatı 550 TL. 128 Bit olması ve Rx 570 in de 256 Bit olması, gidip Rx560 almam saçma olmaz mı?

Son düzenleme:
Sence mantıklı mı çocukları 6 ay sadece oyun oynuyor ama koskoca 3 ay yaz tatillerinde kullanılmıyor kart pırıl pırıl duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…