Dediğiniz doğru, biraz dişimi sıkar, sıfır Asus rx 570 strix alırım daha iyiSence mantıklı mı çocukları 6 ay sadece oyun oynuyor ama koskoca 3 ay yaz tatillerinde kullanılmıyor kart pırıl pırıl duruyor![]()
Dediğiniz doğru, biraz dişimi sıkar, sıfır Asus rx 570 strix alırım daha iyiSence mantıklı mı çocukları 6 ay sadece oyun oynuyor ama koskoca 3 ay yaz tatillerinde kullanılmıyor kart pırıl pırıl duruyor![]()
İmkansız. Yük altında 70dereceyi 20 saniyede falan geçiyor. 80 dereceye ulaşıyor kart. Güç kaynagiyla alakası olacağını sanmıyorum.@@Luthienn
Aynı kartı arkadaşım kullanıyor. Çok memnun. Yük altında sessiz ve nispeten serin çalışıyor tek fan olmasına rağmen. Hafızam beni yanıltmıyorsa yük altında 64-65 derecelerde %40-45 fan devri ile çalışıyor.
Sizin memnuniyetsizliğiniz kasa içi hava sirkülasyonun iyi olmaması ve/veya kullandığınız güç kaynağından kaynaklanıyor olabilir.
Oyun için kullanmayacaksan sadece CS:GO ve GTA 5 oynayacaksan 1100 lira para verip rx 570 almana gerek yok. Rx560 alabilirsin. Yada Rtx 570 ITX mini alabilirsin 0 olarak.İşlemci: İntel İ5 3470,
Ram: 8GB Ram,
Anakart: ECS H61H2-M17
Asus Rx 570 sıfır olanı düşünüyorum. Bir sıkıntı yaratır mı sizce? Power Supply'ım 300 watt, değiştireceğim ayrıca önerileriniz nelerdir?
Hocam Asus Rx580 8GB aldım Vatan'dan.Oyun için kullanmayacaksan sadece CS:GO ve GTA 5 oynayacaksan 1100 lira para verip rx 570 almana gerek yok. Rx560 alabilirsin. Yada Rtx 570 ITX mini alabilirsin 0 olarak.
2. El satış için mi?Buradan fiyat versek sorun teşkil eder mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.