2. El Sapphire RX 570 Pulse Mini Alınır mı?

@@Luthienn
Aynı kartı arkadaşım kullanıyor. Çok memnun. Yük altında sessiz ve nispeten serin çalışıyor tek fan olmasına rağmen. Hafızam beni yanıltmıyorsa yük altında 64-65 derecelerde %40-45 fan devri ile çalışıyor.
Sizin memnuniyetsizliğiniz kasa içi hava sirkülasyonun iyi olmaması ve/veya kullandığınız güç kaynağından kaynaklanıyor olabilir.
İmkansız. Yük altında 70dereceyi 20 saniyede falan geçiyor. 80 dereceye ulaşıyor kart. Güç kaynagiyla alakası olacağını sanmıyorum.

İşlemci: İntel İ5 3470,
Ram: 8GB Ram,
Anakart: ECS H61H2-M17

Asus Rx 570 sıfır olanı düşünüyorum. Bir sıkıntı yaratır mı sizce? Power Supply'ım 300 watt, değiştireceğim ayrıca önerileriniz nelerdir?

İşlemci: İntel İ5 3470,
Ram: 8GB Ram,
Anakart: ECS H61H2-M17

Asus Rx 570 sıfır olanı düşünüyorum. Bir sıkıntı yaratır mı sizce? Power Supply'ım 300 watt, değiştireceğim ayrıca önerileriniz nelerdir?
Oyun için kullanmayacaksan sadece CS:GO ve GTA 5 oynayacaksan 1100 lira para verip rx 570 almana gerek yok. Rx560 alabilirsin. Yada Rtx 570 ITX mini alabilirsin 0 olarak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı