2. El Sapphire RX 570 Pulse Mini Alınır mı?

ben de 2 ay önce bi ITX formunda rx570 pulse aldım. Garantili diye tereddüt etmedim, fiyatı da 600 TL bandındaydı. ufaktan OC ile tadından yenmeyen bir kart. Yine de RX580 almakla güzel yapmışsınız!

ben de 2 ay önce bi ITX formunda rx570 pulse aldım. Garantili diye tereddüt etmedim, fiyatı da 600 TL bandındaydı. ufaktan OC ile tadından yenmeyen bir kart. Yine de RX580 almakla güzel yapmışsınız!
Ben Letgo'dan bulmuştum. Satıcıyı zorladım en sonunda da Mining için kullandığını söyledi. Sıcaklık konusundan şikayetçi misiniz?

Ben Letgo'dan bulmuştum. Satıcıyı zorladım en sonunda da Mining için kullandığını söyledi. Sıcaklık konusundan şikayetçi misiniz?
Sıcaklık konusunda hiçbir sıkıntı çekmiyorum. Kasa fanlarının da kasa içindeki havayı iyi devirdaim etmesinden dolayı Destiny 2 oyununda 1080p custom grafiklerle max 76 dereceyi görüyorum.
hortlatmayayım dedim ama neler oldu neler :D

OC ile yedim bitirdim benim rx570 itx'i .. 1244e 1500 olan değerleri ocak ayından beri 1340a 1750 olarak kullandım. 7 nisanda görüntüde çizgiler belirmeye başladı ve 8 nisanda çizgiler çoğaldı. Hemen garantiye yolladım ve 20 nisanda yaklaşık 10 gün sonra kartın arızasından dolayı birebir değişim veya para iadesi alma hakkımın doğduğu söylendi.Tabi bu 10 günlük süre zarfında rahat durmadım :) rx580 nitro+ 4gb modelini 750tlye aldım. Mining kart, kutu garanti fatura yok . 4 ay mining yapmış. PCBsini koklayarak aldım( o elektronik devrelerin ısınmasından dolayı oluşan koku var mı yok mu diye :D ekmeği pek yenmemiş kartın.. FurMark'ta 2 saat testte , aida 64de 1 saat gpu testine soktum sıkıntı yapmadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı