2. el satış nasıl yapılır?

murat112321

Hectopat
Öncelikle iyi akşamlar dilerim. Elimde satacağım ekran kartı, işlemci ve anakart var. Daha önce hiç 2. el alım satım yapmadım ve bu konuda çok acemiyim. Bu konuda yapmam gerekenler nelerdir? Nelere dikkat etmem gerek?

Öncelikle iyi akşamlar dilerim. Elimde satacağım ekran kartı, işlemci ve anakart var. Daha önce hiç 2. el alım satım yapmadım ve bu konuda çok acemiyim. Bu konuda yapmam gerekenler nelerdir? Nelere dikkat etmem gerek?
Sanal ortamdan elektronik satışı yapma, elden test ederek sat ki sorun çıkmasın.
Ürün hakkında detaylı bilgi ver. Örneğin kutu, fatura duruyor gibisinden. Tam kutu içerikli ürünler daha iyi fiyata satılır.

Elden ele yapmanız daha sağlıklı olur, ürünün bir sorunu olmadığı hakkında önceden belirtmek amacıyla (ne kadar uygun olur bilmiyorum ama) alıcıyı evinize çağırıp ya da herhangi gibi bir uygun yerde gösterin. Sonradan arızalı ürün, bozuk satılmasıyla ilgili bahanelerle arayabilir.

Öncelikle sahibinden ve letgo bu iş için güzel siteler. Buraya girip ilanını veriyorsun ürünün hakkındaki bilgileri açıklama kısmına yazdıktan sonra güzel çekilmiş 4-5 adet fotoğraf işini görecektir onları siteye yükledikten sonra ilan ver kısmına basarak ilan veriyorsun. Sahibindende eğer telefonla ulaşılmasını istiyorsan telefon numaram gözüksün diye bir seçenek var veya sadece mesaj atsın diyorsan o seçeneği işaretleyerek bitiriyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı