2. el Seagate 1.5TB 7200RPM HDD alınır mı?

Makaleler
1
Bad sector (Quick Scan ticki kapalı) ve hız testi isteyin bence.
Yine de biraz ekleyip 0 modeller bakmakta fayda var.

Bu HDD alınır mı? Max 3-4 yıl kullandım diyor. Sağlığı %90 diyor.
Hocam Bu fiyata bunu alacağınıza alttaki arkadaşın attığı sıfır diski almanız daha mantıklı %90 sağlığı olan diskten hayır beklemeyin ömürlerinin bir önemi yok içerisinde bad sectör mevcut ise sizde artabilir bu durum ekleyip sıfır garantili ürün daha mantıklı uğraşmaya değmez.

Hocam Bu fiyata bunu alacağınıza alttaki arkadaşın attığı sıfır diski almanız daha mantıklı %90 sağlığı olan diskten hayır beklemeyin ömürlerinin bir önemi yok içerisinde bad sectör mevcut ise sizde artabilir bu durum ekleyip sıfır garantili ürün daha mantıklı uğraşmaya değmez.
%100 sağlıklı bad sector olmayan 2. el hdd önerir misiniz?

%100 sağlıklı bad sector olmayan 2. el hdd önerir misiniz?
Hocam 2.el hdd almayın bilmediğiniz ne olduğu belirsiz ürünler belki kullanan kişi fiziksel darbe verdi diske bunun garantisi yoktur.Sıfır alın garantili alın dediğim gibi En uygun fiyata WD10EZEX modeline bakın.

2. el HDD işine bulaşılmaz kesinlikle, başım ağrımasın diyorsanız tavsiye etmem.
Hocam az kullanılmışsada mı? Zaten Sahibinden.com da param güvende ile alınca para direk satıcıya gitmiyor. HDD bana gelecek ben test edeceğim herhangi bir sorunu var mı diye sorun yoksa öyle onaylayacağım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı